Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, august 28, 2012

BlogAwards.ro ofera premii bloggerilor abonati la newsletter!

BlogAwards.ro
Unul din lucrurile foarte importante care fac diferenta dintre internet si televiziune este faptul ca, in primul caz nu pierdem informatia care ne intereseaza in mod deosebit, chiar daca la momentul aparitiei acesteia suntem ocupati cu alte activitati. Intr-o lume mereu contracronometru, internetul ne ofera posibilitatea de a accesa  informatiile dorite la momentul ales de noi. Mai mult decat atat, internetul ne vine in ajutor si cu o unealta cheie: NEWSLETTER-UL!

Este bine ca accesam diverse site-uri si blog-uri pentru informare, invatare, amuzament, etc. Dar ce ne facem ca numarul acestora este din ce in ce mai mare si de multe ori omitem un site sau un blog care ne intereseaza in mod deosebit? Solutia este foarte simpla: NE ABONAM LA NEWSLETTER! In acest fel, informatia dorita ajunge direct in casuta noastra de e-mail, casuta pe care o accesam din ce in ce mai des, mai ales datorita faptului ca aici se aduna zilnic din ce in ce mai multe informatii utile noua.

Un newsletter la care merita sa ne abonam, mai ales noi, bloggerii, este Newsletter-ul BlogAwards.ro! Astfel, putem primi prin e-mail informatii despre toate campanile pentru bloggeri care se organizeaza prin BlogAwards.ro precum si multe alte informatii utile! Sa nu uitam ca in lupta noastra cu promovarea propriului blog sau blog-uri, campanile pentru bloggeri sunt foarte binevenite. In primul rand avem subiecte in plus pentru crearea de articole. In al doilea rand se inmultesc persoanele care afla de blog-ul nostru si implicit vizitele acestuia. Nu in ultimul rand, avem posibilitatea sa mai castigam si cate ceva, premii care conteaza foarte mult pentru noi, mai ales sufleteste.

Sa nu uitam ca BlogAwards.ro ofera si premii bloggerilor abonati la newsletter! Astfel, din primii 1000 de bloggeri abonati, unul va intra in posesia unui frumos netbook Asus Eee PC cu sistem de operare Windows 7 iar alti 4 in posesia unor stick-uri de memorie de 8 Gb. Pana acum s-au inscris 480 de bloggeri. Tu ce mai astepti? J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu