Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, octombrie 13, 2012

Poveste de Craciun – Bijuteria care mi-a schimbat viata

Ultima ninsoare
Foto: www.felicitariweb.org
Decembrie, prima luna de iarna, primii fulgi de nea, luna cadourilor, multa aglomeratie, multe lumini si luminite, luna in care se sarbatoresc Craciunul si Anul Nou. Acesta era in linii mari decorul in spatele caruia am inceput sa pregatesc evenimentul care avea sa-mi schimbe viata intr-un mod foarte placut!

La doar cateva luni de la momentul in care mi-am cunoscut jumatatea, convins ca aceasta era desfasurarea fireasca a evenimentelor, ce imi era dictata doar de inima, am luat decizia majora de a o cere in casatorie. Lucrul acesta se intampla undeva la inceputul lunii decembrie, atunci cand atentia noastra era indreptata in mod deosebit catre sarbatorile de iarna.

Decizia mea fiind deja luata, am inceput sa pregatesc in detaliu evenimentul cel mai important din viata mea de pana atunci. Pentru ca, pana la urma, acesta este un eveniment foarte important din viata unui om, momentul in care acesta alege sa isi uneasca destinul cu alesul/aleasa inimii lui/ei fiind unic. Fiind decembrie, am ales drept moment de oferire al inelului de logodna, zilele binecuvantate ale Craciunului.

Am spus inel de logodna? J Pe cat de frumoasa este aceasta expresie, pe atat imi provoaca fiori! Si acest lucru pentru ca nu mi-a fost mai greu vreodata sa cumpar un obiect precum un inel de logodna! Imi aduc si acum bine aminte cate ore am pierdut prin oras cautand prin magazinele de bijuterii. Zi de zi, timp de aproximativ doua saptamani, dupa terminarea serviciului, petreceam cel putin doua ore cautand un inel de logodna. Ajunsesem sa cunosc aproape toate colectiile si modelele de inele! J
Inelul de logodna
Foto: www.felicitariweb.org

Dupa cateva zile de cautari intense, din pacate fara succes, am terminat de colindat toate magazinele de specialitate din oras, motiv pentru care a trebuit sa o iau apoi de la inceput. Deja imi era rusine de doamnele care lucrau in magazine, nu mai aveam practic curajul sa le privesc in ochi. J Dar nu aveam alternativa, aveam nevoie de un inel pentru a-mi cere in casatorie jumatatea. Si am fost intr-o zi si cu sora mea iar in alta zi am apelat si la o colega de serviciu, dar in zadar, tot nu am gasit inelul mult dorit.

Amuzant este ca, atunci cand gaseam unul care sa imi placa, nu avea dimensiunea necesara iar atunci cand gaseam dimensiunea dorita, era prea usor sau prea greu, stiut fiind faptul ca un inel de logodna trebuie sa aiba niste limite de greutate, astfel incat sa nu exprime saracie, dar nici bogatie.

LuxuryGifts.ro
Acum realizez ca aveam posibilitatea sa caut si pe magazinele online de specialitate, precum este LuxuryGifts.ro, care ofera bijuterii potrivite pentru toate ocaziile, dar mai ales deosebitele bijuterii cu cristale. Dar atunci intrasem in criza de timp si de inspiratie si nu mai reuseam sa gandesc clar, mai ales atunci cand venea vorba despre inelul de logodna. J

Ei bine, intr-un final, dupa “lupte seculare”, in care nu mai stiam cum sa explic jumatatii mele lipsa invitatiilor de iesire in oras, foarte multe pana atunci, am gasit, atunci cand ma asteptam mai putin, inelul perfect, intr-un magazin in care sincer mai fusesem de cel putin doua ori. J

Celelalte aspecte legate de decorul cererii in casatorie le-am rezolvat intr-o singura zi, alegerea bradului de Craciun, a accesoriilor de impodobire al acestuia, nelipsita sampanie, mult asteptatele cadouri de Craciun etc., fiind doar simple formalitati!

Sa va mai povestesc cum a fost? ... O atmosfera mirifica, intr-un piesaj deosebit, langa bradul de Craciun, la lumina instalatiei din brad, pe fundal de colinde si cu fulgi de zapada la geam. Ce poate fi mai frumos? Din fericire, un DA puternic s-a auzit la un moment dat in linistea serii, dupa care, doar sampania a mai reusit sa perturbe atmosfera de basm creata.

Articol scris pentru SuperBlog 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu