Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, octombrie 20, 2012

Press to Play cu Playboy VIP!

Playboy VIP
Un parfum este un amestec lichid de uleiuri esentiale, compusi aromatici si solventi, folosit pentru a da corpului uman dar si unor obiecte sau unor spatii de locuit, un miros placut. Termenul parfum provine din limba latina, “per fumus” insemnand “prin fum”, iar arta prepararii parfumurilor a luat nastere in Mesopotamia antica si in Egipt si a fost continuata de romani si persi.

Ca orice lucru care ne inconjoara, parfumul reflecta de asemenea personalitatea noastra, fiind capabil sa scoata in evidenta trasaturile proprii. Mai mult decat atat, orice parfum are in spatele sau istorii fabuloase, povesti romantice, cuceriri, iubiri de demult, nopti de dragoste, apropieri sau deparatari. Un motiv in plus pentru a fi si sursa de inspiratie pentru multi scriitori dar si pentru a se regasi in multe citate ale unor mari personalitati:

“Iubirea este farmecul cantecului pasarilor si cel mai dulce parfum al trandafirului.” (Victor Hugo)

“O femeie fara parfum nu are viitor.” (Gabrielle Bonheur (Choco) Chanel)

“Personalitatea este pentru om ceea ce este parfumul pentru o floare” (Charles Michael Schwab)

“Arta este generatoare de civilizatie, asa cum floarea raspandeste parfum.” (Victor Hugo)

“La tinerete, amorul este parfumul vietii.” (Michel Zevaco)

Una din cele mai frumoase povesti romantice, ce au ca erou principal parfumul, s-a intamplat chiar intre mine si jumatatea mea, care din fericire este acum si scumpa mea sotie. Imi aduc aminte chiar si acum toate amanuntele acelei zile remarcabile, de parca s-ar fi intamplat ieri.

Fiind constient ca prima intalnire conteaza foarte mult pentru o femeie si ca voi fi analizat cu mare rigurozitate, stiut fiind faptul ca femeile au pe langa multe alte calitati si darul de a observa toate micile detalii, am pregatit iesirea noastra pana la cel mai mic amanunt. Chiar daca trebuia sa ne intalnim la ora sase seara, pregatirile le-am inceput binenteles de dimineata, iar cu o seara inainte am ales si o ora potrivita pentru somn si am dormit exact cat ii trebuie unui barbat sa fie in forma maxima, sa nu fie nici obosit dar nici prea odihnit.

Dupa ce am servit micul dejun si am savurat o cafea aromata din boabe proaspat macinate, am facut un dus energizant, cu apa potrivita si un gel cat se poate de “fresh”. A urmat pregatirea costumatiei pentru marea intalnire, aleasa in totalitate pe principiul “Tonight is the Night”. Un costum negru de firma, marca unui designer renumit, exact pe dimensiunile mele, o camasa alba din ultima colectie de toamna si o pereche de pantofi negri alesi sa fie in concordanta cu costumul si camasa, urmau sa ma sprijine in incercarea de a seduce persoana pe care am simtit-o de la primul contact vizual a fi destinul meu.

Playboy VIP for him
Costumatia fiind bine pregatita, urmatorul pas a fost vizita la un salon de infrumusetare, la care aveam deja programare. Aici am cerut personalului specializat prezent sa ma pregateasca de asa o maniera incat sa imi scoata trasaturile masculine cat mai bine in evidenta, lucru care s-a si intamplat de altfel, dupa cateva ore in care am fost trecut prin toate sectoarele acelui salon, am avut in minte doar replica din Ally McBeal: “There is a New Man in Town!...” J

In sfarsit, am ajuns din nou acasa, acolo unde trebuia sa pun la punct ultimele detalii. Dupa un pranz usor dar suficient de energizant, am facut ultimul dus inainte de marea intalnire. Am imbracat apoi costumatia de gala, dupa care am dat sa ies pe usa. Si aici am avut o tresarire, de parca cineva mi-ar fi soptit ca mai am ceva de facut: “Press to Play! Press to Play Press to Play!” Nici acum nu stiu cine a fost, probabil iepurasul de pe cutia parfumului meu J, dar acea tresarire a contat foarte mult in economia evenimentului! Binenteles ca parfumul Playboy VIP For Him ma astepta la locul potrivit si in momentul potrivit! Aveam atata nevoie de el! Cateva picaturi aruncate in locurile esentiale, aveau sa imi aduca toate armele seductiei la mine in buzunar! Trebuia doar sa apas Play!

Am iesit in cele din urma din scara, limuzina asteptandu-ma chiar in fata, spre marea surprindere a vecinilor mei, care isi puneau multe intrebari. Si nu erau singurii vecini ce aveau sa fie uimiti, pentru ca si cei ai jumatatii mele au ramas fara cuvinte atunci cand mi-am intampinat perechea asa cum se cuvine. Dar mai uimiti decat toti vecinii am fost chiar noi doi, atunci cand ne-am admirat reciproc. Daca eu credeam ca sunt foarte elegant si ma simteam foarte bine in pielea mea, sotia mea avea sa ma intreaca cu siguranta, stiut fiind faptul ca eleganta unei femei o poate depasi oricand cu mare usurinta pe cea a unui barbat.

Playboy VIP for her
Pe langa o rochie de seara absolut naucitoare, care o cuprindea la perfectiune si ii punea in valoare toate trasaturile, o pereche de pantofi cu toc de ultim racnet, o coafura foarte eleganta, un machiaj superb si cateva accesorii pe masura, toate alese cu foarte bun gust, emana si un parfum complet ametitor, care i se potrivea de o maniera coplesitoare si o facea sa emane atata feminitate si senzualitate ce nu crezi ca poti intalni la o femeie.

Fiind amandoi pregatiti, nu ne-a mai ramas decat sa ne urcam in limuzina, in aplauzele celor prezenti si sa ne indreptam spre petrecerea la care eram invitati de seama. Sa va mai spun cum a fost petrecerea? A fost asa cum era de asteptat, una cu totul si cu totul deosebita, fiind prima din multe altele, la care am luat parte impreuna.

Ulterior, dupa cateva mici analize, am elucidat si misterul parfumului sotiei mele. Era binenteles Playboy VIP For Her, cum altfel?

Voi ce mai asteptati? Press to Play cu Playboy VIP!

Mai ales pentru ca, fie vorba intre noi:

“Sa nu-mi aduceti flori, baieti,
Nici dupa ce cobor in moarte,
Ci tot femei, daca puteti,
Ca au parfumul lor aparte!” (
Florian Saioc, Ultima dorinta, 2010)

Articol scris pentru SuperBlog 2012!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu