Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, octombrie 04, 2012

Toyota Avensis, marca celor remarcabili!

Sigla Toyota
Scriam acum cateva zile intr-un articol ca “orice lucru aflat in jurul nostru, indiferent daca ne place sau nu ne place, reflecta personalitatea noastra” si dadeam drept exemplu la momentul respectiv, printre alte lucruri, si masina pe care o avem in parcare, care reflecta, de asemenea, caracterul nostru.

Sunt multe persoane pe care le cunosc, carora o masina Avensis le-ar pune in valoare calitatile care o fac remarcabila, dar prima persoana la care ma gandesc cand vad o Toyota Avensis venind la service-ul auto la care lucrez este socrul meu. Chiar m-am gandit de multe ori ca i s-ar potrivi ca o manusa o masina Avensis si afirm acest lucru pentru ca, pe langa multe lucruri pe care le au in comun, i-ar pune si cel mai bine in valoare calitatile.

Design sofisticat Toyota Avensis
Design sofisticat.
Nu am ocazia in fiecare zi sa observ o persoana atat de eleganta si practica precum este socrul meu, care imbina foarte bine abilitatile dinamice cu cele productive, reusind in acest secol al vitezei sa mai fie si foarte carismatic. Chiar daca il cunosc foarte bine, de fiecare data reuseste sa ma surpinda in mod placut cu cate ceva. La fel reuseste si Toyota Avensis, care, cu un design nou si foarte elegant, imprima prin constructia sa aerodinamica, un dinamism greu de imaginat, care impreuna cu toate conditiile de varf oferite de interior, ne determina sa conducem cu o placere deosebita.

Calitate premium Toyota Avensis
Calitate premium.
Si cum exteriorul nu este singurul aspect care conteaza la o persoana sau la o masina, trebuie sa analizam si interiorul acestora. In privinta socrului meu, eleganta desavarsita de la suprafata ascunde in adanc un om de o calitate deosebita, pe care daca il analizezi in detaliu, poti constata ca detine o multitudine de calitati. La fel este si Toyota Avensis, care sub un design foarte elegant prezinta un interior extrem de bine lucrat pana in cel mai mic detaliu. Sa nu mai vorbesc despre materialele de calitate folosite si de finisajele deosebite din interiorul masinii, care creeaza impreuna conditii extraordinare de condus.

Tehnologie avansata Toyota Avensis
Tehnologie avansata.
La fiecare vizita pe care o fac socrului meu, constat ca are pentru mine cel putin o intrebare legata de noile tehnologii din domeniul IT. Incearca mereu sa fie in pas cu noutatile din toate domeniile si sa le foloseasca cat mai mult in activitatile pe care le desfasoara. Nici Toyota Avensis nu se poate deduce de la adoptarea ultimelor tehnologii din domeniul auto, mai ales stiind ca tehnologia intuitiva sporeste siguranta si confortul la volan ale soferului si ale pasagerilor din masina. Mai mult decat atat, sistemul multimedia avansat Toyota Touch&Go Plus ofera si functii superioare de conectivitate.

Experienta plina de satisfactii Toyota Avensis
Experienta plina de satisfactii.
Ca sa faci performanta, ai nevoie in primul rand de un motor puternic. La fel cum socrul meu reuseste sa faca multe lucruri de calitate in timp scurt asa si cele nu mai putin de 7 motoare cu care este echipata Toyota Avensis reusesc alaturi de o cabina silentioasa  si confortabila sa imprime conducatorului auto pe langa o placere pura de a conduce si o calatorie rapida si in deplina siguranta.

Trecand in revista aceste asemanari, imi dau seama si mai bine ca socrului meu i s-ar potrivi de minune o masina Toyota Avensis, pur si simplu l-ar face si mai remarcabil decat este in prezent!

Carei personalitati importante din viata ta consideri ca o masina Avensis i-ar pune in valoare calitatile care o fac remarcabila?

Mai multe articole auto despre Toyota puteti citi si pe blog-ul meu auto www.autovital.ro, in sectiunea Marci auto-Toyota!

Articol scris pentru SuperBlog 2012!

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru articol,ai redactat totul cu un aer familiar si frumos,esti unul dintre cei mai buni pe etapa aceasta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos!
      Cu siguranta vor fi multe articole peste acesta!
      Oricum, timpul meu pentru blogging este foarte limitat pentru ca lucrez destul de multe ore la serviciu, iar cand vin acasa sunt destul de obosit sa mai fac articole de exceptie!
      Multa bafta si tot ce iti doresti! :)

      Ștergere