Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, noiembrie 08, 2012

Alege bijuteriile potrivite de pe LuxuryGifts.ro!

LuxuryGifts.ro
Mi se intampla de multe ori sa observ in cadrul unor diverse evenimente la care sunt invitat, femei elegante si foarte bine imbracate, care nu stiu inca sa isi asorteze tinuta cu accesoriile cele mai potrivite. Si acest lucru in conditiile in care se stie ca un accesoriu foarte bine ales poate pune intr-o lumina pozitiva pana si o tinuta mai simpla, poate chiar distrage atentia de la unele defecte fizice, dar mai ales poate scoate in evidenta toate trasaturile frumoase ale unei femei.

Ei bine, aceste lucruri nu m-au putut lasa indiferent, motiv pentru care, am decis sa fac o scurta incursiune in lumea accesoriilor, pentru a afla cateva dintre multele secrete care se ascund in spatele acestora, secrete pe care vreau sa le impartasesc cu d-voastra, in speranta ca vor ajuta multe persoane, in special pe cele de gen feminin. In primul rand am aflat ca alegerea accesoriilor nu se face pur si simplu la intamplare, aceasta trebuie facuta in functie de trei mari criterii: infatisare, tinuta si momentul zilei.

1. In functie de infatisare.
Cercei cu cristale Swarovski™
Cercei cu cristale Swarovski™
Cerceii trebuie alesi in primul rand in functie de inaltime. Astfel, o femeie inalta poate alege cu incredere o pereche de cercei lungi, pentru ca ii scoate in evidenta gatul lung si delicat. La polul opus, se recomanda o pereche de cercei mici si delicati, care sa nu dea impresia ca atarna greu la urechi. Cerceii au rolul de a pune in evidenta si ochii. Astfel, ochii albastri se pot pune in valoare cu safire, pentru ochi verzi sunt indicate smarardele, iar pentru ochi caprui nu este nicio restrictie de culoare si forma.

Inelul se alege in functie de lungimea degetelor, iar femeile avantajate la acest capitol sunt cele cu degete lungi, intrucat pot alege aproape orice tip de inel, chiar daca li s-ar potrivi totusi mai bine inelele rotunde si ceva mai groase. De cealalta parte, femeiele cu degete mai scurte pot alege cu incredere un inel subtire si delicat.

Si colierul are un rol foarte important pentru ca atrage atentia asupra fetei, gatului si al pieptului. Si la acest capitol, tot femeiele inalte sunt cele mai avantajate, intrucat pot opta pentru aproape orice stil de colier. Acestea au si varianta de a opta pentru un colier la baza gatului, cu pietre masive, atunci cand nu doresc sa atraga atentia prin inaltime. La polul opus, pentru a parea mai inalte, femeile mai scunde trebuie sa aleaga un colier mai lung, in forma de V sau Y, dar care nu trebuie sa le depaseasca totusi talia.

Colier placat cu argint si decorat cu cristale Swarovski™
Colier la baza gatului, placat cu argint
Bratara contribuie de asemenea la eleganta unei femei. Pentru femeile un pic mai mici de inaltime, ideale sunt bratarile subtiri si inguste, in timp ce, pentru femeile inalte, o bratara mai groasa, cu pietre mai voluminoase sau chiar mai multe bratari puse la un loc, pot crea un avantaj considerabil.

2. In functie de tinuta.
Dupa cum bine se stie, hainele simple permit o accesorizare mai bogata si mai voluminoasa, pe cand cele complexe nu permit accesorizarea decat intr-un mod foarte discret. La acest capitol mai sunt si alte reguli care trebuie respectate, printre care: nu se poarta coliere de perle cu bluze albe, la rochii de vara sunt esentiale cateva bratari rotunde mixte, un lant de aur se incadreaza perfect intr-un decolteu generos iar argintul, aurul alb si platina se asorteaza perfect cu pielea deschisa la culoare.

3. In functie de momentul zilei.
Bijuteriile trebuie sa faca o femeie sa straluceasca atat la serviciu cat si in viata privata, De exemplu, la birou nu trebuie purtate bijuterii impozante pentru ca atrag prea mult privirea colegilor, dar nici bijuterii cu diversi fluturasi, intrucat femeiele risca sa isi piarda din credibilitate. De asemenea, bijuteriile care stralucesc trebuie purtate doar la iesirile de seara si nu in timpul zilei.

LuxuryGifts.ro
Acum ca am aflat macar cateva din secretele accesoriilor, pe principiul: “sa trecem la treaba!” J putem da start cumparaturilor! Iar LuxuryGifts.ro, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, ne asteapta cu multa caldura, intr-un magazin online deosebit, cu foarte multe accesorii, pentru toate infatisarile, toate tinutele si toate momentele zilei! Iar daca inca mai avem semne de intrebare in privinta accesoriilor care ni se potrivesc cel mai bine, consultantii Luxury Gifts ne stau la dispozitie, doar la un telefon sau click distanta!

In concluzie, daca ne dorim sa aratam minunat, trebuie sa retinem faptul ca o tinuta perfecta isi atinge apogeul doar accesorizata corect!

Articol scris pentru SuperBlog 2012!

Sursa fotografii: www.luxurygifts.ro

2 comentarii:

  1. Un articol consistent, cu tot ce-i trebuie si, culmea, de la un reprezentant al sexului masculin:) Felicitari si succes mai departe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc frumos pentru aprecieri! :)
      Imi place sa cred ca am invatat in 30 de ani (in 4 zile implinesc 31) multe lucruri utile, pe care incerc sa le pun cat mai bine in practica!
      Va multumesc frumos si pentru vizita si va astept cat mai des pe cele 4 bloguri pe care le detin (acesta este ultimul, creat special pentru a participa la SuperBlog 2012, care a "urcat" deja la ultimul update Google la PR 2 si pe care il voi pastra si mai departe alaturi de celelalte 3)! :) Toate cele bune!

      Ștergere