Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, decembrie 29, 2012

Mai este timp sa pasiti in Noul An intr-o masina noua!

AutoRevolution.ro
Cati dintre noi nu si-au dorit de Craciun o masina? Si mai important, cati dintre cei care si-au dorit o masina au si primit-o in dar de la Mosu’?  Liniste deplina… J Sa inteleg ca nu ati fost suficient de cuminti sau Mosul nu a mai reusit sa ajunga la voi in parcare? Iar liniste… J Daca stau putin si analizez, avand in vedere ca noi, romanii, suntem in general mai comozi si fugim de lopata ca de foc, este foarte posibil ca Mos Craciun sa fi ajuns doar pana la strazile principale, acolo unde au intrat utilajele de dezapezire si mai putin pe strazile secundare, acolo unde romanii s-au uitat frumos pe geam cum ninge, sa nu reteze cumva traiectoria fiecarui fulg de nea.

Astfel, Craciunul a trecut mai repede ca niciodata, facandu-ne sa credem ca l-am asteptat in zadar cu atata nerabdare, sa nu uitam ca si supermarket-urile au avut “contributia” lor la aceasta mare asteptare, pregatindu-ne standuri speciale de impodobit casa tocmai din octombrie. Mai mult decat atat, in plina toamna, mass-media din Romania incepuse deja sa puna foarte mare accent pe sarbatorile de iarna din acest an, trezindu-ne din plin spiritul de Craciun, colindele de iarna de la radio punand parca capac acestei ofensive puternice, venind foarte devreme, poate mai devreme ca niciodata.

Iar toata aceasta “nebunie mediatica”, ce a plecat mai mult ca sigur de la conducerea tarii, a dat roade de altfel, vanzarile din aceasta perioada depasind cu mult preconizarile sumbre ale analistilor. Dar sa ne intoarcem la capitolul masini, care se pare ne atrag din ce in ce mai mult si pe care le dorim cu foarte multa ardoare, dupa ultimele telefoane cu tehnologie touchscreen binenteles. Ei bine, cei ce nu au primit in dar de sarbatori o masina, mai au inca o speranta, pentru ca si Anul Nou este un motiv foarte intemeiat sa primesti sau sa oferi un cadou.

Audi A4 facelift
Foto: www.autorevolution.ro
Sunt convins ca multi dintre voi v-ati dori sa incepeti noul an intr-o masina noua, de exemplu in noul Audi A4 facelift. Dupa cum bine stiti, Audi, alaturi de ceilalti mari doi constructori auto, BMW si Mercedes-Benz, formeaza tripleta magica a producatorilor de clasa premium. Iar Audi A4 facelift este cu siguranta una dintre cele mai ravnite masini de clasa premium la ora actuala, mai ales ca noul model vine si cu serie de imbunatatiri de design, atat externe cat si interne, care le atrag atentia foarte mult pana si celor mai exigenti pasionati auto. Imaginea de alaturi este una mai mult decat concludenta in acest sens. Singura problema a acestei masini o reprezinta costul, stiut fiind faptul ca noul Audi A4 pret pleaca de la 23.548 Euro.    

Ford Focus
Foto: www.autorevolution.ro
Dupa ce am aflat pretul noului Audi A4 facelift, trebuie sa recunoastem ca ne-am multumi si cu un Ford Focus de ultima generatie, mai ales acum cand constructorul auto Ford a lansat un nou grup propulsor pentru Focus, un motor revolutionar pe benzina de 1 litru, celebrul de acum EcoBoost, ce furnizeaza o putere de 125 CP, cam cat produce de regula un motor de 1.6 litri. Mai mult decat atat, acest motor, reproiectat aproape integral de catre Ford, are si un consum foarte mic, ce seamana mai degraba cu cel al unui motor diesel, iar acest lucru se datoreaza in primul rand unui proces de incalzire mai rapida al motorului dar si unui nivel mai redus de frecare in cadrul acestuia. Putem astfel sa ne bucuram de un motor EcoBoost cu un Ford Focus pret incepand de la 13.145 Euro.  

Sunt multe de spus despre aceste doua masini si nu numai, domeniul auto fiind dupa cum bine stiti unul foarte vast, mai multe stiri auto puteti afla oricand si de pe website-ul AutoRevolution.ro.

Inchei pentru moment, dar nu inainte de a va ura sa aveti un sfarsit de an cat mai frumos, dar mai ales un An Nou cu multa sanatate si tot ce va doriti si de ce nu, cu o masina noua la scara blocului sau chiar in curtea casei voastre!

2 comentarii:

  1. Iti doresc un 2013 excelent! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc frumos, Irina! Sa dea Dumnezeu sa avem cu totii un an cu multa sanatate si cat mai multe realizari! Iti doresc un 2013 deosebit! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere