Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, decembrie 21, 2012

Pana si iarna ne gandim la cazarile pe litoral din timpul verii!

viaromania
Afara ninge ca-n povesti de cateva zile bune, stratul de zapada este deja unul foarte consistent, pe strazi si trotuare se circula foarte greu, sarbatorile de iarna ne bat la usa si totusi…si totusi o parte din gandurile noastre se indreapta tot spre vara, spre anotimpul cel mai iubit de majoritatea romanilor, dar mai ales spre cea mai asteptata perioada a anului de catre angajatii din Romania si anume: concediul la mare!

Si poate credeti ca venirea zapezilor masive si instaurarea frigului mi-au inghetat intru totul gandirea. J Ei bine, se pare ca am avut lichidul de racire pregatit la concentratia potrivita incat sa nu inghete in instalatie, suficient cat sa gandesc in continuare la fel. J Si chiar daca imi plac in general toate anotimpurile, pentru ca fiecare are partile lui placute si partile lui mai putin placute, totusi, trebuie sa recunosc ca vara are cel putin un lucru placut in plus: marea.

Pentru ca, precum canta si AXXA in anii ‘90:

“Marea, te cheama la ea
Sa mergem toti pe plaja
Te cheama la ea
Nu poti scapa de vraja.”

Iar daca voi mai scrie mult despre mare, presimt ca mi se va face un dor si mai mare de ea. Pentru ca acelasi lucru l-am simtit si atunci cand am descoperit pe website-ul viaromania.eu toate ofertele pentru cazare pe litoral in Romania, pentru sezonul 2013! Si credeti-ma, nu sunt deloc putine. J Chiar avem de unde alege cazari bune si la preturi pe masura, mai ales pentru ca cele mai bune oferte le vom obtine mereu atunci cand vom cauta si vom alege din timp.

La fel cum este recomandat, datorita preturilor mai mici, sa cumparam anvelope de iarna in timpul verii, anvelope de vara in timpul iernii, pantofi in sezonul rece si cizme in sezonul cald, la fel este bine sa achizitionam cazarea pe litoral din timpul verii tocmai din perioada iernii. Pentru ca, pe langa ofertele foarte de bune de pret pe care le vom gasi in aceasta perioada, vom avea posibilitatea sa alegem noi unde dorim sa ne cazam si nu unde mai gasim cazare, un lucru foarte important in economia unui concediu foarte reusit!

Nu imi ramane decat sa va las sa studiati in liniste ofertele viaromania, pentru ca de sarbatorile de iarna, la gura sobei, sa alegeti destinatia concediilor de vara! J

Va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu