Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, ianuarie 18, 2013

Constantins Hattrick Team, placerea mea nevinovata!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Despre ce este Hattrick si despre echipa mea din Hattrick, am mai scris intr-un articol din luna august 2012, cu ocazia aniversarii a 15 de existenta a celui mai indragit manager online de fotbal din toate timpurile. Atunci am trecut in revista in cateva randuri si istoria clubului meu de fotbal online, care se intinde pe o durata de aproximativ 6 ani!

Dar de ce continui sa scriu despre echipa mea din Hattrick? Ei bine, acest joc online, singurul de altfel care a reusit intr-adevar sa ma “cucereasca” si intr-un timp foarte scurt, eu nefiind niciodata un mare fan al jocurilor online, este precum afirma Mihai Petre in cel de-al doilea sezon de “Romanii au Talent” despre Tudorel Popa, “placerea mea nevinovata” si probabil va ramane si in viitor, pentru ca nu vad inca cum as putea renunta la acesta. J

La momentul cand scriam articolul din luna august, activam in liga a 4-a, unde tocmai promovasem cu un sezon anterior. Dupa un sezon plin, am terminat in cele din urma pe locul 6 si am reusit cu greu sa prind “barajul supravieturii”, pe care l-am si castigat de altfel, obtinand biletul pentru un nou sezon de liga a 4-a, al 38-lea la numar din istoria Hattrick-ului.

In sezonul 38, cu un nou nume de club, www.constantins.org, al 3-lea de-a lungul istoriei dupa Costi Bacau si www.autovital.ro, datorita antrenamentului bine pus la punct si al tacticii ofensive adoptate, echipa a crescut in valoare si a obtinut la sfarsit un meritat loc 5, loc care nu m-a “scutit” nici de aceasta data de un baraj pentru ramanerea in liga a 4-a.

Inaintea acestui meci de baraj am stat in dubii daca este bine sa ncerc sa continui la acest nivel foarte ridicat al competitiei, unde pentru a rezista este nevoie de finante serioase si de o implicare pe masura sau sa retrogradez in liga a 5-a, acolo unde este mai usor sa conduci o echipa si nu mai trebuie sa pierzi foarte mult timp in cautarea solutiilor magice pentru a castiga meciurile cu adversarii.

Astfel, am luat decizia de a ma prezenta la baraj doar cu rezervele si de a ma reintoarce in liga a 5-a, mai ales pentru ca timpul este unul din cei mai mari dusmani ai mei. Si iata-ma astfel din nou in liga a 5-a, acolo unde imi propun sa raman pentru multe sezoane de acum incolo si sa termin mereu pe podium. Si pentru ca obiectivul principal este deja stabilit, am decis sa schimb din nou numele clubului, din www.constantins.org in Constantins, pentru a nu crea impresia falsa ca folosesc aceasta echipa in scopuri publicitare.

Inchei pentru moment, dar nu inainte a va anunta ca cine doreste sa urmareasca evolutia echipei mele, Constantins, in frumoasa lume a Hattrick-ului, o poate face dand un simplu click pe banner-ul Constantins Hattrick Team din sidebar!

Forta Constantins, ale, ale, ale! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu