Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, februarie 27, 2013

Numai maine nu este poimaine!

Online Bijoux
Am auzit in iarna aceasta, poate mai mult ca oricand, foarte multe persoane care se plangeau de frig, ba mai mult decat atat, care spuneau efectiv ca nu mai suporta acest anotimp rece si ca nu isi mai doresc sa vada zapada in fata ochilor pentru mult timp de acum inolo! Va puteti imagina ca aceste trei luni de iarna adevarata au reusit sa supere aproape o intreaga populatie? J

Ei bine, pentru aceasta parte a romanilor, suparata la culme pe iarna, am o veste foarte buna: numai maine nu este poimaine! J Pentru ca poimaine incepe ceea ce asteptam cu totii: inceputul primaverii! Si cum sa ne pregatim noi pentru luna Martie, decat cu martisoare, flori si bijuterii pentru scumpele noastre mame, surori, bunici, sotii, prietene, invatatoare, profesoare, colege de serviciu, vecine de scara etc.

Pentru cei dintre voi care doresc sa faca un cadou special de 1 Martie si mai ales de 8 Martie, va recomand un site special de bijuterii, pe nume OnlineBijoux, ce este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare. Aici puteti gasi o gama foarte variata de bijuterii, pe toate gusturile si de ce sa ne ascundem pe degete, pentru toate buzunarele.

Brosa argint oxidat cu 3 pietreEu unul, navigand cu multa placere pe acest site, chiar va povesteam intr-un articol anterior cum am ajuns sa imi placa si mie bijuteriile, am descoperit ceva foarte potrivit pentru aceasta perioada a anului si anume o gama speciala de bijuterii argint, reprezentata in special prin brose argint, ce se pot oferi cu siguranta doamnelor in loc de martisoarele obisnuite, sau de ce nu, pe langa martisoarele clasice.
In acest sens, vizualizand bijuteriile din argint din aceasta categorie, m-am oprit la brosa argint oxidat cu 3 pietre cubic zirconia slefuite multifatetat indigo, rosu si mov, o brosa ce contine o floare foarte frumoasa din argint, ce ne vesteste cu multa bucurie primavara, dar si 3 pietre cubic zirconia, ce dau culoare brosei din argint precum florile dau culoare piesajelor superbe de primavara.

Eu v-am spus care este brosa mea preferata de pe Online Bijoux, astept sa imi spuneti alegerea voastra! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu