Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, martie 15, 2013

Ce statul roman toxifiaza, Zeopur detoxifiaza!

Despre detoxifiere
Foto: www.zeopur.ro
De cativa ani buni incoace asistam cu totii neputinciosi la un declin major in cam toate domeniile de activitate din Romania, dar mai ales in sectorul ce tine de alimentatia publica. Astfel, de la producatorii obisnuiti si pana la consumatorii finali se inregistreaza atat de multe nereguli ce tin de calitate si de pret, nereguli birocratice, legislative si lista ar putea continua la nesfarsit, incat ajungem sa fim nevoiti sa consumam tot felul de alimente, care mai de care mai toxice, pline de E-uri periculoase, mai ales din categoriile de potentiatori, amelioratori si conservanti. 

Si lucrurile nu se opresc aici. Pe langa aceste E-uri foarte periculoase pentru organismele noastre, ne mai confruntam si cu alte probleme ce tin de alimentatie, poate mult mai grave, ce ne pun de asemenea in mare pericol sanatatea, care sanatate si asa este foarte subreda datorita lipsei banilor, poluarii excesive si a stresului imens ce a pus parca stapanire pe noi si de care nu mai putem scapa. Astfel, ba carnea de vita este infestata cu boala vacii nebune sau chiar nu mai este de vita, ci este de cal, ba carnea de pui este contaminata cu salmonella sau virusul gripei aviare, ba carnea de porc este infectata cu virusul gripei porcine. Acum se mai zvoneste ca nici carnea de curcan nu mai este buna pentru ca ar contine nu stiu ce toxine. Ce sa mai spun despre carnea de peste in speta de macrou, care si aceasta se zvoneste ca ar fi infestata cu nu stiu ce paraziti. In fine, ca la nebuni!

Si acum de ar fi probleme numai cu carnea. Dar nici fructele si legumele nu mai sunt bune. Pe de o parte, fructele se pare ca ar fi injectate cu substante pentru a fi cat mai aratoase si pentru a rezista cat mai mult prin market-uri, pe de alta parte, legumele pe langa faptul ca ar fi injectate, ar mai contine si alte substante toxice, a nu se uita scandalurile din anii trecuti cu acei castraveti romanesti infectati cu e coli.

In concluzie, noi ce mai putem manca cu incredere in Romania? Iar raspunsul vine ca o palma foarte grea pentru noi, oamenii obisnuiti, ce ne loveste in moalele capului si binenteles neinteresanta pentru cei care conduc destinele acestei tari: NIMIC!!! 

Bine, bine, dar ce este de facut totusi in aceasta situatie sumbra? Iar raspunsul de data aceasta nu este greu, ci vine chiar de la sine. Trebuie sa apelam la un prieten! J Prieten care trebuie sa fie un foarte bun detoxifiant. Iar din cautarile efectuate in mintea mea, mi-am readus aminte de plantina si cele 12 plante, cu care sper ca v-am delectat intr-un articol anterior pe acest blog. Ei bine, plantina produce pe langa multe alte produse si un detoxifiant pe baza de zeolit si ceai verde, pe nume Zeopur, despre care am auzit numai lucruri bune in ultimul timp.

Probabil va intrebati acum ce este zeolitul. Ei bine, este o roca vulcanica, din ce in ce mai cunoscuta in Romania, ce este folosita atat in America de Nord cat si in America de Sud, chiar de zeci de ani, pentru proprietatile sale de detoxifiere. Mai mult decat atat, zeolitul este chiar supranumit "buretele Naturii", pentru ca absoarbe din oganismele noastre metalele grele, radicalii liberi si toata gama de toxine ce ajung in corpurile noastre prin hrana si respiratie. 

Zeopur
Foto: www.zeopur.ro
Despre ceaiul verde stim deja ca este un foarte bun detoxifiant care ajuta si la mineralizarea organismului si completarea excretiei. Foarte important de mentionat este ca ceaiul verde din Zeopur este prezent in concentratie de 10:1 si nu contine cofeina, pentru a nu agita si supraalimenta organismele.

Si mai este un lucru demn de subliniat la acest detoxifiant. Zeopur este recomandat si pentru fumatori, pentru persoanele care lucreaza in mediu toxic, in agricultura, constructii, spitale, curatatorii chimice, spalatorii auto, laboratoare cosmetice, pentru consumatorii de fast-food si bauturi carbogazoase, pentru consumatorii de alcool dar si pentru persoanele care doresc sa slabeasca sanatos, in mod progresiv si nu intr-o maniera agresiva, complet nesanatoasa.

Nu imi ramane decat sa va urez sa va detoxifiati cat mai des organismele, pentru ca de toxifiat are grija statul roman, pe principiul lui binecunoscut: “Dormi linistit, noi toxifiem pentru tine!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu