Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, martie 06, 2013

Ceasuri de mana de la Online Bijoux!

Online Bijoux
In ultimul timp mi-am facut un obicei din a scrie articole despre bijuterii si recunosc ca a inceput chiar sa imi placa! J Probabil o sa imi spuneti acum ca am luat-o razna, dar mie chiar imi plac bijuteriile! Si sa nu ma intelegeti gresit, nu imi place sa le port in mod deosebit ci mai mult sa le daruiesc persoanelor dragi din jurul meu, in special sotiei mele, dar si sa le vizualizez online.

Si pentru ca veni vorba de mediul online, acest mediu de care se vorbeste din ce in ce mai mult, este un magazin care imi place mie foarte mult, despre care am mai scris si in trecut cateva articole. Dar pentru aceia dintre voi care nu le-ati citit inca, OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare. Aici puteti gasi o gama foarte variata de bijuterii, pentru toate gusturile si mai ales, pentru toate buzunarele.

Fiind in prima luna de martie, atunci cand atentia noastra se indreapta cu predilectie catre sex-ul frumos, nu ar fi rau ca noi, barbatii, sa ne aruncam un pic privirea si pe Online Bijoux si sa gasim bijuterii deosebite pentru femeile din vietile noastre. Iar daca in articolele trecut am promovat un inel de argint si respectiv o brosa din argint, pe care le-as cumpara cu siguranta pentru sotia mea, de data aceasta atentia mea se concentreaza pe ceasuri de mana
Ceas quartz Jemis

Iar dintre ceasurile de dama, unul mi-a atras atentia in mod deosebit, respectiv ceasul quartz Jemis, cu mecanism japonez Seiko Epson, cu o garantie internationala de 2 ani, bratara titan, cadran negru (diametru: 2.3 cm), ce si indica chiar si data. Arata bine, este de calitate, este finut, ca pentru o doamna deosebita si are si un pret foarte bun.


Acum nu stiu la ce v-ati hotarat voi sa luati cadou pentru 8 Martie, dar de pe Online Bijoux puteti cumpara fara probleme bijuterii argint si ceasuri de mana frumoase, de calitate si la preturi accesibile!

Spor la cumparaturi! J

2 comentarii: