Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, martie 05, 2013

Romanii inca mai Au Talent!

Romanii Au Talent
Foto: www.protv.ro
Cand a inceput sezonul 3 din "Romanii Au Talent", recunosc ca am avut o retinere ca acesta va reusi sa egaleze ca valoare pe primele doua. Si recunosc ca cele doua episoade de inceput de sezon 3 au reusit sa imi intareasca aceasta presupunere a mea, pentru ca mi s-au parut doar frumoase, nu foarte spectaculoase, precum eram obisnuit pana atunci. Mai mult decat atat, mi-au dat chiar senzatia ca marii eroi talentati ai Romaniei s-au cam terminat.

Dar nu mica mi-a fost surpriza din a treia emisiune, atunci cand, eroii au inceput deodata sa reapara din neant. Pentru ca nu pot sa uit de momentul lui Vlad Grigorescu, bufonul, asa cum se auto-intituleaza, ce ne-a surprins cu acea poveste magica pornind de la un truc al cartilor de joc, de Mihai Stefan, care i-a imitat cu succes pe Florin Piersic si Gigi Becali, de "Shakira de Romania", care l-a impresionat la maximum pana si pe Mihai Petre, de moldoveanca Ana Munteanu, ce a ne-a emotionat pe toti cu povestea pe care ne-a spus-o prin desenele sale cu nisip, de Gabriela Arsene, un consultant financiar si asistenta medicala in acelasi timp, care a facut ca sala sa rasune atunci cand a inceput sa cante cu o voce de soprana experimentata, de Narcis si "taticutul lui", care ne-au mai dat inca o data o adevarata lectie de viata si cate si mai cate momente deosebite, ce m-au facut din nou sa ma indragostesc de aceasta emisiune.
Acum ca "Romanii Au Talent" pare sa fi renascut, astept cu interes si urmatoarele emisiuni cu montaje ale preselectiilor din judetele importante ale tarii, dar mai ales semifinalele si finala, care vor fi in direct si care se anunta de pe acum foarte disputate si anul acesta, mai ales ca pana acum s-au adunat deja cateva momente speciale, unele chiar in premiera pentru aceasta emisiune.

Pana vineri seara, popor talentat, te-am salutat! J

Un comentariu:

  1. Chiar avem, multi dintre noi suntem cam timizi de fel, eu il sustin pe Istfan, subiectiv un pic ce-i drept, ca il cunosc.

    RăspundețiȘtergere