Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, mai 08, 2013

"Te cunosc de undeva" pentru ca "Romanii au talent"!

Romanii au talent
Foto: www.protv.ro
Te cunosc de undeva
Foto: www.a1.ro
La sfarsitul saptamanii acesteia se incheie doua sezoane de exceptie, din doua emisiuni deosebite, cel putin din punctul meu de vedere, de pe doua posturi de televiziune diferite. 

Este vorba despre sezonul 3 din "Romanii au talent", emisiune ce se va difuza vineri seara pe Pro TV si ce se va incheia odata cu finala unui sezon foarte reusit, poate cel mai reusit de pana acum si despre sezonul 3 din "Te cunosc de undeva", emisiune ce se va difuza sambata seara pe Antena 1, care se va incheia totodata cu finala unui sezon de asemenea de varf, poate cel mai disputat de pana acum.

Dar sa le luam pe rand:

1. "Romanii au talent" prezinta vineri seara o finala incendiara, in care nu mai putin de 15 finalisti se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Este vorba despre Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, Classic Beat Orchestra, Corul Fiat Lux, Diana Caldararu, WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duta, Alex si Andra, Bruno Icobet, Eduard Andrei Sandu si Trupa Florea.
Dupa un sezon foarte disputat in care fiecare concurent a strans din dinti si a muncit din greu pentru a oferi numere de calitate, care sa le permita sa acceada in marea finala, iata ca avem si lista celor 15 finalisti care se vor lupta pentru un premiu destul de consistent, cel putin pentru situatia financiara din Romania.

Din fericire pentru noi, telespectatorii, finala va cuprinde 15 numere din domenii variate precum muzica, dans, teatru, circ, magie, pictura, care impreuna creeaza premisele unei editii de exceptie "Romanii au talent". Sper din tot sufletul ca de data aceasta sa catige un numar care merita intr-adevar sa castige si sa nu mai avem surprize neplacute precum am avut in primele doua sezoane, care ar putea transforma un sezon de varf intr-un sezon in umbra.

2. "Te cunosc de undeva" prezinta sambata de asemenea o finala incendiara, in care 4 finalisti, ce au terminat pe locurile 1-4 dupa adunarea punctelor acumulate de-a lungul galelor acestui sezon, respectiv Pepe 494 puncte, Serban Clopot 447 puncte, Rona Hartner 442 puncte si Simona Nae 433 puncte, isi disputa titlul in sezonul cu numarul 3, titlu care va aduce castigatorului un premiu de 15.000 de euro, bani ce vor fi donati unor cauze umanitare sustinute de fundatia "Mereu aproape".

Pe langa cei patru finalisti de mai sus, vor mai sustine o ultima reprezentatie de gala si Ioana Anuta 422 puncte, Sonny Flame 400 puncte, Andrei Stefanescu 389 puncte si Anda Adam 381 puncte, ce au terminat pe locurile 5-8 ca urmare a punctelor acumulate de-a lungul galelor acestui sezon.

Si in acest acest caz sunt indeplinite toate premisele pentru un show de exceptie, in stilul caracteristic echipei "Te cunosc de undeva". In ceea ce priveste catigatorul, sunt convins ca si de data aceasta, asa cum s-a intamplat si in primele doua sezoane, nu va putea fi contestat, stiut fiind faptul ca toti cei 4 finalisti au ajuns la acest nivel numai datorita talentului lor extraordinar si a muncii lor pe masura.

Drept urmare, va invit la sfarsit de saptamana sa urmariti doua finale de exceptie!

"Te cunosc de undeva" pentru ca "Romanii au talent"! J

Un comentariu:

  1. eu una prefer romanii au talent, desi Pepe este preferatul meu, nu ma rabdare sa urmaresc show-urile de la Antena 1

    RăspundețiȘtergere