Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, mai 03, 2013

Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Scriam acum cateva zile un articol, tot pe blog-ul meu personal, in care va marturiseam ca am ramas impresionat de un inceput de e-mail, pe care l-am primit de la amic in casuta postala electronica personala:

Cel mai mare OM din istorie, Iisus, n-a avut servitori, si totusi I se spunea Stapan.
N-a avut diploma, si totusi I se spunea Invatator.
N-a avut medicamente, si totusi I se spunea Vindecator.
N-a avut armata, si totusi se temeau de EL
N-a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea.
N-a comis nici o crima, si totusi l-au rastignit.
A fost inmormantat, si totusi traieste si azi."

Ei bine, de fiecare data cand citesc acest pasaj raman fara cuvinte, la fel cum raman de fiecare data cand vine vorba despre mantuitorul nostru Iisus Hristos. Pentru ca este incredibil ce a facut pentru noi, cate a suferit in 30 de ani pe Pamant din cauza noastra si toate aceste eforturi pentru a ne mantui pe noi, pacatosii. Si a facut toate aceste lucruri din iubirea nemarginita pe care o poarta pentru noi, oamenii.

Iar noi, ce facem in schimb? Bineneteles ca nu mai apreciem nimic din ce a facut Iisus pentru noi, din contra, am devenit din ce in ce mai rai, mai egoisti, mai vulgari, mai necivilizati si mai ales, mai pacatosi. Nici macar cu ocazia acestei sarbatori religioase imense, Sfintele Pasti, nu incercam sa ne schimbam in bine comportamenul, gandirea si atitudinea, atat intre noi, oamenii, dar mai ales fata de Tatal Nostru din Ceruri, fata de mantuitorul nostru Iisus Hristos si fata de toti Sfintii din Imparatia Cerurilor.

Imi doresc si va doresc ca lumina si caldura Pastelui sa ne mai incalzeasca sufletele, sa ne mai lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa incercam sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi!

Va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu