Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, iunie 06, 2013

Socoteala de pe banca tehnica nu se potriveste intotdeauna cu aceea din teren!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Nici nu a inceput bine noul sezon din Hattrick, al 40-lea numar, din care au trecut deja 3 saptamani si se pare ca primul obiectiv propus de Constantins Hattrick Team a fost deja ratat. J Daca in intersezon ne propuneam avansarea in fazele superioare ale Cupei Romaniei (pana acum nu am reusit sa depasim turul 4, impotmolindu-ne de 4 ori in aceasta faza a acesteia), sezonul acesta am “reusit” marea performanta de a parasi Cupa dupa numai 3 faze eliminatorii.

Miercurea aceasta am “reusit” marea performanta de a pierde al 2-lea meci oficial consecutiv, cu acelasi scor fluviu, 6-0, desprins parca din meciurile de tenis in care se intalnesc doi sportivi din doua clase valorice total opuse. J Practic, in doua “seturi” jucate in deplasare, la 4 zile unul fata de celalalt, am incasat nu mai putin de 12 goluri fara sa inscriem macar o data, noi fiind, dupa cum bine stiti deja, o echipa foarte ofensiva, ce inscrie de regula cel putin 2-3 goluri pe meci.  

Este greu sa gasesti motive plauzibile dupa ce inregistrezi doua infrangeri consecutive la acest scor enorm. De aceea, de data aceasta chiar nu vrem sa mai dam explicatii in acest sens, chiar daca le avem, pentru ca am simti ca am incerca sa aruncam pisica neagra in ograda altuia. In schimb, vrem sa asiguram toti fanii echipei, denumiti simbolic Constantins 4 Ever, ca vom face tot ce ne va sta in putiinta in perioada urmatoare, pentru a redresa situatia echipei.

Si chiar daca am inceput mai slab acest sezon, suntem convinsi ca lucrurile se vor schimba incet-incet in bine, mijlocasii de baza ai echipei vor creste din nou la forma, increderea in sine a tuturor jucatorilor va ajunge din nou la cotele optime etc., astfel incat echipa sa poata indeplini celelalte obiective propuse la inceputul sezonului si anume:
  • ocuparea unui loc pe podium in campionat;
  • continuarea perfectionarii sistemului de joc 2-5-3 prin continuarea antrenamentului de pase scurte;
  • sa facem un spectacol din fiecare meci si daca se poate sa dam un gol mai mult decat adversarul; J
  • antrenarea si vanzarea mijlocasilor si atacantilor de rezerva pentru a acoperi cheltuielile necesare supravietuirii in liga a 5-a.
Acestea fiind spuse, va aducem aminte ca va asteptam sambata pe Constantins Arena din Bacau, in numar cat mai mare, pentru a ne fi alaturi in meciul pe care il vom juca in compania echipei aek atena 1, meci care se anunta unul foarte dificil.

De asemenea, cine doreste sa urmareasca evolutia echipei Constantins in frumoasa lume a Hattrick-ului, o poate face dand un simplu click pe banner-ul Constantins Hattrick Team din sidebar!

Forta Constantins, ale, ale, ale! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu