Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

duminică, iulie 07, 2013

Asigurarile CASCO trebuie studiate foarte bine inainte de a fi semnate!

Asigurari CASCO
Traind intr-o lume din ce in ce mai complexa, cu un ritm de viata din ce in ce mai alert, suntem nevoiti practic sa invatam si sa efectuam continuu cat mai multe lucruri noi si in timpi din ce in ce mai scurti.

Mai mult decat atat, suntem obligati aproape zilnic sa facem diverse alegeri, alegeri care sunt foarte importante pentru noi si pentru familiile noastre, pe care de multe ori suntem fortati sa le facem in necunostiinta de cauza si asta mai ales datorita timpului foarte scurt pe care il avem la dispozitie pentru a ne informa.

In acest fel putem alege gresit de multe ori produse si servicii, pe care putem plati prea multi bani in raport cu ceea ce si ofera. Pentru ca nu mi se pare corect sa platim de exemplu 100 lei pe un produs care face aceleasi lucruri ca si unul de 50 lei si culmea au si aceeasi calitate. La fel se intampla si in domeniul serviciilor, acolo unde concurenta este de asemenea foarte acerba si daca nu suntem atenti la ceea ce semnam, putem lua “tepe” in toata regula.

Este si cazul asigurarilor CASCO. Pentru cine nu a avut pana acum vreo tangenta cu acest termen, asigurarea CASCO este o asigurare auto facultativa, ce poate despagubi daunele produse la propria masina a soferului care incheie respectiva asigurare, indiferent daca acesta este sau nu soferul vinovat. Ce este foarte interesant la acest tip de asigurari este ca au pe de o parte caracteristici comune, iar pe de alta parte caracteristici diferite de la o companie de asigurari la alta. Si binenteles, preturile variaza destul de mult, de multe ori fara motiv chiar.

De aceea este bine ca inainte de a incheia o asigurare CASCO, sa studiem foarte bine caracteristicile acesteia si mai important, sa facem o comparatie de preturi intre asiguratori. Iar un calculator online de preturi la asigurari CASCO putem gasi de exemplu pe rca-ieftin.ro.

Mai multe informatii despre asigurarile CASCO puteti gasi si pe autovital.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu