Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, iulie 29, 2013

Pas cu pas spre o silueta de invidiat in vara asta

Inelul magnetic de slabit
Foto: www.ineldeslabit.super-life.ro
Iata ce am mai primit pe e-mail de la Best Shop: J

"Descopera noua inventie a japonezilor prin care slabesti si iti intaresti sistemul imunitar!

Aproape fara contraindicatii si cu efecte vizibile in cateva ore de la aplicarea pe corp, magnetul a reprezentat in trecut un remediu foarte apreciat pentru tratarea anumitor boli sau accentuarea frumusetii fizice, prin conturarea formelor corpului.

Astazi, cu ajutorul magnetilor, poti slabi. Descopera si tu cea mai noua inventie a japonezilor: Inelul magnetic de slabit. Foloseste-l in fiecare zi si vei obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

Inelul magnetic de slabit ajuta la masarea anumitor puncte din degete, care stimuleaza pierderea in greutate, chiar si atunci cand te plimbi prin parc sau in timp ce faci cumparaturi.

  • Confera energie, vitalitate, buna dispozitie 
  • Intareste sistemul imunitar si imbunatateste circulatia sangelui, care ajuta corpul sa proceseze mancarea mult mai eficient 
  • Ajuta la eliminarea toxinelor, imbunatateste functiile organelor si a intestinelor corpului uman
  • Acizii grasi din corp sunt distribuiti uniform, nu sunt depozitati doar in anumite zone ale corpului
  • Se reduce grasimea din corp deoarece in degetele mari de la picioare se gasesc multe puncte reflexogene (puncte Tsubo) care te ajuta sa slabesti 
  • Nu necesita urmarea unor diete sau a unor exercitii fizice 
  • Efectele de modelare a corpului pot fi obtinute intr-o perioada scurta de timp, fara dureri
Inelele magnetice de slabit functioneaza in baza terapiei pe punctele Tsubo, care influenteaza metabolismul si circulatia sangelui, oferindu-ti ceea ce astepti de mult timp: eliminarea kilogramelor nedorite.

Astfel, folosind o forta magnetica, inelele ajuta la eliminarea toxinelor si permit corpului sa proceseze alimentele in mod eficient. In plus, relaxeaza muschii, reduc oboseala, ajuta la un somn mai bun.

Tot ce trebuie sa faci este sa porti inelele si vei avea corpul la care visezi de mult timp, fara nici macar un strop de efort, mai mult decat atat, te vei simti mult mai energica."

Sursa articol: pretioasa mea casuta de e-mail, in care primesc foarte multe lucruri interesante, lucruri pe care doresc sa vi le impartasesc 

Un comentariu:

  1. n-am auzit pana acum vorbindu-se despre ele, am sa caut mai multe sa vad despre ce este vorba
    pare prea frumos ca sa fie adevarat :)

    RăspundețiȘtergere