Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, iulie 31, 2013

Plaje de nisip in Croatia

Medulin
Medulin
Daca petrecem vacanța la mare, este important să găsim o plajă adecvată. Mulți preferă plaja de nisip cu adâncimea treptată a apei, mai ales cei care petrec vacanţa cu copii mici. Este lucru bun pe tot parcursul zilei jocul în apă caldă de mică adâncime, stropirea, jocul, construirea de castel de nisip, este ușor şi pentru părinți, fiindcă nu pândesc pe copii mii de pericole. Dar coasta croată nu abundă în plaje de nisip, cele reale sunt situate în special la malul insulelor. Cele mai bune le-am colectat.

Ofertă completă a cazărilor din Croaţia. Rezervare imediată de cazare, la cele mai bune preţuri în toate categoriile. Ofertele includ apartamente de lux cu piscine private, faruri, case vechi de piatră, insule minuscule, hoteluri, locuri de cazare private, de toate categoriile. Petreceţi-vă vacanţa în cele mai frumoase locuri ale mării Adriatice. Vă aşteptă oraşe magnifice ca Dubrovnik, Zadar, Split, Opatija, ştranduri scăldate de soare şi lacurile de la Plitvice, şi nu mai vorbim de insulele nemaipomenite de la Hvar, Brac, Vis, Korcula.

Medulin, oraș de stațiune din Istria. Plaja lui de nisip cel mai popular este Bijeca, cu adâncimea treptată a apei. Plajă bine dezvoltată cu restaurante, cafenele, bazaruri. Copii pot aluneca pe tobogan, tinerii se pot juca cu minge de plajă, toată lumea îşi găseşte distracţie. 

Ştrandul hotelului Stella Maris în Umag este foarte bun, există facilități sportive, parc acvatic, mini tren pentru copii. Un câțiva kilometri în amonte, Zambratija are o plajă de nisip plăcută.

Pe insula Krk se găseşte Malinska. Accesul este rapid pe autostradă, se poate aborda prin pod, astfel încât nu este nevoie să așteptați feribotul. Are o plajă de nisip mic, dar se adânceşte treptat, aşa încât este ideal pentru copii. Pe insulă mai găsim plajă de nisip în Tribulje, Cizici, Zupanje.

Crikvenica- destinaţie în apropiere, nu există nici multă căldură, dar plaja cu nisip adecvată şi pentru copii este cu plată. Nu este scump, merită să alegeți acesta că există posibilități de divertisment, loc de joacă, duşuri, și un apus de soare minunat.

Mali Losinj pe insula Losinj: are câteva plaje de nisip şi cu adâncire treptată, una dintre cele mai bune este Cikat.



Insula Rab: Lopar este o alegere bună pentru copii, cea mai frumoasă plajă este Rajska, cu o lungime de 1,5 km. Aici apa este atât de mică, încât se poate merge pe jos pe insula mică de pe partea opusă. Există umbrele de soare, paturi de plajă, restaurant, bar. Se oferă o mare varietate de distracții pentru copii. Şi în altă parte pe insulă sunt plaje de nisip, în locaţii de vacanță mai mici, mai liniştite, de exemplu, Mundanije, Banjol, Supetarska Draga, Kampor, Barbat.

Omis - în afara oraşului, alungită lung pe ambele părți, este o plajă cu nisip fin de râu, se adâncește lent, valurile mari favorizează surferii.

Nin - sistemul lagunar de nisip din Nin este o plajă de nisip natural de mai mulţi kilometri. Recomandat şi pentru familiile cu copii mici.

În Biograd şi în jurul lui sunt şi mai multe plaje de nisip bine elaborate, una dintre ele este plaja Soline şi nu departe ne invită golful cu nisip fin al Pakostanei.

Lângă Zadar, plaja staţiunii Zaton Holiday Resort, este de 1,5 kilometri lung, cu nisip şi pietriş, pentru copii mici.

Bol, pe insula Brac - Zlatni Rat, este unul dintre cele mai faimoase plaje, pentru copii şi pentru adulţi deopotrivă adecvată.

Ofertă completă a cazărilor din Croaţia. Rezervare imediată de cazare, la cele mai bune preţuri în toate categoriile. Ofertele includ apartamente de lux cu piscine private, faruri, case vechi de piatră, insule minuscule, hoteluri, locuri de cazare private, de toate categoriile. Petreceţi-vă vacanţa în cele mai frumoase locuri ale mării Adriatice. Vă aşteaptă oraşe magnifice ca Dubrovnik, Zadar, Split, Opatija, ştranduri scăldate de soare şi lacurile de la Plitvice, şi nu mai vorbim de insulele nemaipomenite de la Hvar, Brac, Vis, Korcula.

Sursa: www.ghidcroatia.tk  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu