Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, septembrie 17, 2013

Am redeschis academia de fotbal!

Navigand zilele trecute pe echipa mea virtuala de fotbal, Constantins Hattrick Team, am constatat cu stupoare ca au mai ramas in lumea Hattrick-ului doar 13 jucatori crescuti in propria pepiniera:

Young Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org

Macedon Paşca

Eugen Lionte

Adrian Sava
Petrică Marin
Florin Groza
Felix Ursuţ
Nicolae Prună
Mădălin Niculescu
Mihăiţă Ştefan
Florin-Tudor Danciu
Lokman Algun
Ionuţ-Bogdan Fieroiu
Sorin Bogdan

Acest lucru mi-a dat de gandit serios si m-a determinat sa imi redeschid Academia de Tineret, pe care o inchisesem acum cateva sezoane bune din lipsa timpului liber necesar organizarii acesteia, pentru ca pana la urma, o echipa cu pretentii precum Constantins Hattrick Team, trebuie sa aiba in spate si o academie de fotbal puternica pentru tineri.

Zis si facut! Astfel azi a aparut in lumea Hattrick-ului o noua academie de fotbal virtual: Young Constantins, academie ce isi propune nu numai sa scoata la iveala jucatori foarte talentati, dar si sa creasca cat mai multi jucatori de mare valoare.

Iar urmatorul pas a fost sa inscriu echipa intr-o competitie intre academii si am ales drept serie LIGA CAMPIONILOR (104240), o liga nationala, ce are deja la activ nu mai putin de 21 de sezoane.

Astfel, vineri, 20.09.2013, se vor crea si meciurile acestei ligi, meciuri care vor fi pentru noi ceva mai grele la inceput, dar doar pana cand vom reusi sa consolidam un prim 11 de calitate.

Obiectivul nostru principal pentru acest prim sezon de academie este de creare a unei echipe competitive pentru acest nivel, care sa dea pe viitor si jucatori de mare valoare in lumea Hattrick-ului.

Dar iata si cu ce jucatori plecam la drum in aceasta aventura frumoasa:

Mihai Buharu, Dragoş Babiciu, Vasile Săsărman, George-Marian Iosof, Kazım Burkay, Alexandru Jurescu, Călin Pelei, Ionel Ielciu, Cătălin Lucache, Cătălin Rafail, Dan-Ion Mihociu, Cătălin Ionaş, Eugen Culbece, Mihai Ioan, Nicu Dogariu si Ciprian Gâma.

Va voi tine la curent cu evolutia ulterioara a academiei!

Hai baietii, hai Young Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu