Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, septembrie 02, 2013

Un alt inceput, al 41-lea

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Dupa un sezon 40, unul mai mult decat slab, ne pregatim deja pentru sezonul urmator, sezon in care vom juca, din fericire, tot in liga a 5-a si acest lucru datorita castigarii barajului supravieturii cu un scor detasat de 5-1 in compania echipei bucurestene "sandel". De fapt, daca stam bine si ne gandim, castigarea acestui baraj ramane unul dintre putinele realizari ale sezonului care tocmai s-a incheiat.

Dar, in fine, ce a fost a fost, nu mai are rost acum sa ne plangem, ci din contra, sa strangem randurile si sa incercam o prestatie cu mult mai buna in campionatul ce va incepe saptamana viitoare. Si pentru ca tot vorbim de sezonul 41, vrem sa va prezentam noutatile din cadrul echipei Constantins Hattrick Team dar si obiectivele pe care ni le-am propus pentru acesta.

Pentru sezonul 41 am pregatit un lot de 24 de jucatori, asa cum obisnuim de ceva timp incoace, format din 11 jucatori titulari, 11 jucatori de rezerva, un antrenor principal si un antrenor secund. Din acesti 24 de jucatori, 16 jucatori sunt noi fata de cei cu care am inceput sezonul 40, printre care si cei 2 antrenori (principal si secund), care speram sa faca echipa buna impreuna si care speram sa reuseasca sa inchege 2 echipe bune (una pentru campionat si una pentru cupa+amicale).

Iar inceputul acestor 2 antrenori este destul de promitator, de moment ce acestia (Nedim Wiedelt si Paulica Stoichita) au reusit, de cand au fost numiti in functii, sa creasca formele jucatorilor si sa inchege 2 echipe echilibrate si competitive.

Dar iata si obiectivele principale pentru noul sezon:
  • ocuparea unui loc pe podium in campionat;
  • accederea in turul 3 de cupa cu rezervele;
  • continuarea perfectionarii sistemului de joc 2-5-3 prin constinuarea antrenamentului de pase scurte;
  • sa facem un spectacol din fiecare meci si sa dam un gol mai mult decat adversarul;
  • antrenarea si vanzarea mijlocasilor si atacantilor de rezerva pentru a acoperi cheltuielile necesare unei echipe din liga a 5-a, 
obiective pe care ni le propunem cu urmatorul lot:

Georg Paschinger
Bogdan Măcelaru
Florian Horvath
Jorge Puellas
(Luo) 爍盛 (Shuosheng)
Benicio Hevia
Przemysław Hryciuk
Niko Salonius
Morten Knutsen
Kamil Pach
Milan Kohout
Paul O'Shea
Frank Meck
Alberto Arouca
Michał Boro
Patrik Brunčák
Koenraad Welten
Yiorgos Koumantarakis
Andronik Sukhanov
Massimiliano Corrao
Berndt Noren
Dragoş Hanganu
Nedim Wiedelt
Paulicã Stoichitã

Pana sa inceapa noul sezon, strigam cu totii in cor:

"Hai baieti, hai Constantins!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu