Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, octombrie 11, 2013

Un inceput de sezon mai mult decat perfect

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Dupa un sezon 40, catalogat intr-un articol anterior drept unul mai mult decat slab, iata ca a inceput si sezonul 41, unul in care ne-am propus un nou inceput, de data aceasta mult mai bun decat cel precedent. Si dupa disputarea a 5 etape se pare ca am reusit acest lucru, cel putin pana acum, pentru ca pana la sfarsitul sezonului mai sunt nu mai putin de 9 meciuri, foarte grele de altfel.

Dar ceea ce vreau sa subliniez in acest articol este ca inceputul de sezon a fost mai mult decat perfect, reusind in cele 5 meciuri disputate in campionat pana acum nu mai putin de 5 victorii, destul de concludente, in care am inscris 27 de goluri si am primit 7. Mai mult decat atat, suntem in grafic si cu cele 5 obiective propuse la inceput de sezon, din care unul a fost deja realizat (accederea in turul 3 de cupa cu rezervele).

Dar iata si meciurile disputate in campionat pana acum:
Fc Dinamo Sb - Constantins 2-6
Constantins - Kolbasz 5-0
Chimistul - Constantins 2-5
Constantins - aek atena 1 5-0
ManutdTL - Constantins 3-6

Si chiar daca am castigat 5 meciuri la scor, sa nu credeti ca au fost 5 jocuri usoare, din contra, au fost foarte grele, fiecare cu istoria lui, pentru ca fiecare echipa lupta in acest sezon, parca mai mult ca oricand, pentru fiecare punct pus in joc, seria de liga a 5-a in care activam fiind una foarte puternica si echilibrata.

Una peste alta, noi, Constantins Hattrick Team, suntem foarte multumiti de acest inceput de sezon si speram sa o tinem la fel in continuare, chiar daca suntem constienti ca ne va fi din ce in ce mai greu sa tinem stacheta la acest nivel ridicat. Si de ce sa nu o spunem si o declaram chiar in premiera, in cazul in care la sfarsitul sezonului vom putea ataca promovarea, o vom face fara nicio ezitare!

Pana atunci strigam cu totii la unison: hai baietii, hai Constantins! J 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu