Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, ianuarie 29, 2014

Reteaua Orkestra - o noua oportunitate pentru bloggeri

Orkestra
Orkestra.ro reprezinta o retea de business care isi doreste sa sustina la nivel national bloggerii care vor sa participe la dezvoltarea vizibilitatii brandurilor in mediul online.

Cum functioneaza?
Prin inscrierea in reteaua Orkestra ai ocazia sa scrii pentru companii de renume sau poti participa la concursuri si campanii cu premii speciale. 

Pasii de urmat
1. Te inscrii
Orice calatorie incepe cu primul pas, asa ca te invitam sa-ti inscrii blogul in reteaua Orkestra. Atentie! Citeste mai intai regulamentul de inscriere sa stii daca blogul tau indeplineste toate criteriile necesare pentru participare. 

2. Perioada de selectie
Odata inscris in retea, blogul tau va fi evaluat de specialistii Orkestra. In cazul in care ai fost acceptat, vei primi prin email detalii privind campaniile curente sau concursurile la care poti participa in luna urmatoare. Chiar daca nu ai fost selectat din prima, blogul tau va fi reevaluat pentru urmatoarea campanie.

3. Campanii lunare
Orkestra desfasoara campanii recurente (lunare) si campanii speciale. La inceputul fiecarei luni sunt selectate 30 de bloguri dintre cele inscrise in retea pentru a participa la campaniile Advertiserilor. Fiecare blogger are de scris un anumit numar de articole ce vor fi realizate conform briefului specificat prin email, iar la finalul lunii bloggerul participant primeste o valoare fixa comunicata la inceputul campaniei.

Campaniile speciale au premii consistente si sunt anuntate tot prin e-mail catre toti bloggerii selectati. Selectia se va face in functie de briefuri, necesar si specificatiile Advertiserilor. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Orkestra.

Cate locuri sunt disponibile pentru campania din luna februarie?
La aceasta campanie sunt disponibile doar 30 de locuri! Daca doresti sa participi la aceasta campanie o poti face accesand formularul pentru inscriere.

Sursa: Zelist.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu