Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, februarie 26, 2014

Copilaria si amintirele de neuitat din timpul copilariei

Plasa fotbal
Foto: www.sportisima.ro
Nu stiu daca v-am povestit pana acum despre pasiunea mea nemarginita pentru sport. Ma uitam zilele trecute la televizor, sa vad ce mai este nou pe sticla si butonam telecomanda asa mai in nestire, facand mai degraba o trecere in revista a grilei de programe pe care o mai ofera furnizorul de cablu la care sunt abonat decat privind o emisiune sau un program anume. 

In acest fel am ajuns la programele sportive, programe care am observat ca au reinceput sa transmita masiv in direct meciuri de fotbal, anuntand parca sosirea celor doua anotimpuri calde din timpul anului. Dar nu despre primavara sau vara este vorba aici, ci despre amintirile pe care mi le-a rascolit simpla vizionare a 5 minute dintr-un meci de fotbal pe un canal TV de specialitate, nu dau nume. 

Deci, doar 5 minute de fotbal m-au determinat sa rememorez unele momente ale copilariei, atunci cand am practicat si eu, ca orice copil de altfel, doua sporturi de performanta, in ordine jumatate de an de atletism si 1 an si jumatate de fotbal, de acesta din urma despartindu-ma foarte greu, mai mult la insistentele parintilor, care analizau corect la vremea respectiva, spunandu-mi expresia de acum celebra "ai carte, ai parte", expresie care, din pacate, nu mai este actuala, ci chiar mult depasita.

In fine, mi-am adus aminte cu multa placere bucuria nemarginita pe care am avut-o atunci cand mi s-a inmanat primul meu "echipament de joc" pentru meciul oficial de a doua zi. Si cand spun echipament de joc ma refer doar la un simplu tricou de joc, cu numar pe spate, pentru ca restul echipamentului era completat de fiecare jucator in parte, cu ce avea de acasa. Ce vremuri...J

La vremea respectiva, echipamentele de joc se gaseau mai greu in comert, iar daca se gaseau, costau destul de mult pentru o familie obisnuita din Romania. Ce sa mai spun de faptul ca am activat la un club de liga a 3-a, acolo unde inscrierea era gratuita, deci club in care conditiile oferite juniorilor nu erau dintre cele mai bune, drept urmare nici rezultatele nu veneau asa usor. Inca reuseam meciuri prea bune in raport cu conditiile in care ne desfasuram activitatea.

Sunt multe amintiri frumoase din perioada junioratului, amintiri care m-au determinat sa caut pe internet un magazin online specializat pe articole sportive. Si nu a durat mult pana sa gasesc www.sportisima.ro, un webshop pe gustul meu si nu cred ca numai al meu. Aici am reusit sa vizualizez pe langa echipamente sportive destinate “sportului rege” si o plasa de fotbal de lungime 740 cm si inaltime 200 cm, care se poate monta foarte usor la o poarta de fotbal si pe care o voi achizitiona daca voi locui vreodata la casa.

Voi ce ati cumpara de pe Sportisima?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu