Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

sâmbătă, februarie 15, 2014

Si sistemele de securitate au cunoscut o evolutie fantastica in ultimii ani

Sistem de alarma
Foto: www.rollsoft.ro
Am scris in nenumarate articole despre evolutia tehnologiei din ultimii ani si mai ales despre explozia tehnologica care ne-a cuprins parca pe toti deodata si nu ne mai lasa sa iesim din acest cerc al tehnologiei de varf. Si am scris in special despre evolutia uimitoare a calculatoarelor, laptop-urilor, tabletelor, ipad-urilor, smartphone-urilor etc., dar si a multor aparate electronice si electrocasnice, dar mai putin a sistemelor de securitate.

Odata cu evolutia tehnologica a crescut binenteles si rata infractionalitatii, motiv pentru care firmele specializate pe sisteme de securitate au trebuit sa tina si ele pasul si sa vina in ajutorul nostru cu o multitudine de solutii moderne si eficiente, pentru a ne proteja de acest fenomen nedorit.

Si cand spun de sisteme de securitate ma refer la sisteme de alarma antiefractie, supraveghere video, sisteme de control acces si pontaj electronic, detectie incendiu, video interfoane, automatizari porti, retele de voce si date.

Cautand pe internet, asa cum fac de obicei atunci cand doresc sa aflu anumite informatii, am descoperit o firma specializata pe sisteme de securitate. Este vorba despre ROLLSOFT Sibiu, o firma integratoare de sisteme de securitate cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Ce imi place mie la aceasta firma, este ca vine cu o gama completa de servicii, grupate in 4 etape, mai mult decat firesti:

1. Analiza si ofertare.
Intr-o tara civilizata este normal ca orice firma ce ofera un anumit serviciu, indiferent de domeniul de activitate in care functioneaza, sa faca inainte de ofertare o analiza a obiectivului clientului, pentru a-i putea oferta cea mai buna varianta posibila, astfel incat ambele parti sa fie la sfarsit multumite si sa colaboreze si pe viitor in alte proiecte. Sa nu uitam de asemenea ca un client multumit de serviciile oferite de o firma, poate aduce acesteia cel putin inca un client in plus, stiut fiind faptul ca cea mai buna reclama in ziua de azi este cea transmisa prin viu grai sau cum se mai spune in popor, de la om la om.

2. Proiectare.   
Dupa analiza si ofertare, daca clientul este atras de propunerea firmei care ofera acel serviciu dorit, se trece la executia proiectului, ce reprezinta documentul de baza care contribuie la inceperea si desfasurarea lucrarilor de executie. De mentionat ca ROLLSOFT Sibiu proiecteaza sisteme de securitate pentru toate obiectivele care au obligatia sa fie protejate conform legii 333/2003.

3. Instalare.
Odata ce proiectul este gata, se trece la instalarea sistemului de securitate, lucrari ce sunt efectuate de regula cu personal propriu, iar in cazul unor lucrari mai complexe, cu ajutorul unor parteneri in subcontractare, asa cum se procedeaza de altfel in mai toate domeniile de activitate. Si aici sunt doua lucruri demne de a fi mentionate:
dupa punerea in functiune a sistemului de securitate se realizeaza si instruirea personalului pe care il deserveste acesta.  
ROLLSOFT Sibiu asigura service garantie si post garantie pentru toate sistemele instalate pe baza de contract.

4. Service si mentenanta.
Ca orice firma care se respecta, ROLLSOFT Sibiu asigura service si mentenanta, preluand toate responsabilitatile beneficiarului privind intretinerea instalatiilor si echipamentelor sistemului. Pentru ca sunt multe firme in Romania care ofera servicii, iar apoi nu mai asigura niciun ajutor atunci cand apar probleme.

Cam acestea ar fi cele 4 etape pe care firma ROLLSOFT Sibiu le asigura, etape pe care ar trebui sa le aiba cam orice firma din Romania care are drept activitate oferirea de servicii catre persoane fizice si juridice.

Mai multe despre ROLLSOFT Sibiu si despre serviciile oferite, puteti citi si pe site-ul oficial al firmei, www.rollsoft.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu