Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, noiembrie 06, 2014

Luni incep Zilele Biz

Zilele Biz 2014
Mai sunt cateva zile si incepe evenimentul care trage concluziile anului de business si seteaza trendurile. Va asteptam sa participati la 5 zile de discutii si networking alaturi de oameni de afaceri cu viziune, specialisti si consultanti, oameni care au construit valoare si care pot sa va inspire prin exemplul lor.

DE CE SA PARTICIPI?
1. Vei afla in premiera povesti reale despre succese si ratari ale caror concluzii iti vor antrena ambitia si creativitatea;
2. Ai posibilitatea sa stai fata in fata cu antreprenori si specialisti si sa discuti la obiect despre probleme care te intereseaza;
3. Vei primi in exclusivitate rezultatele a 3 studii de piata despre impactul reputatiei companiilor, cele mai eficiente modalitati de loializare a angajatilor si influenta tinerilor in deciziile de cumparare ale adultilor;
4. Participi la sesiuni si workshop-uri interactive sustinute de specialisti internationali care te vor ajuta sa-ti dezvolti abilitatile de gandire, comunicare si strategie;
5. Afli care sunt companiile aflate in Top 20 companii din IT pentru care merita sa lucrezi;
6. Toate cele 5 zile ale evenimentului sunt orientate catre generarea de oportunitati de business si networking pentru participanti.

DIN PROGRAM:
Ideile originale au cele mai mari sanse de a se transforma in afaceri de succes. In incheierea zilei de Antreprenoriat te invitam sa-i intalnesti pe antreprenorii cu idei originale si sa inveti care sunt strategiile care dau rezultate si cum le poti adapta pentru afacerea ta in sesiunea: De la idee la diferentiere si pozitionare in afaceri. Antreprenori Out Of The Box! (luni, 10 noiembrie)

Intra in dialog cu tinerii care au dezvoltat startup-uri spectaculoase, recunoscute deja la nivel international. Afla de la specialisti europeni care sunt pasii corecti de la conceptul de idee la cel de business stabil. Participa la sesiunea “Booming Startups” si vino sa-l intalnesti pe Benjamin Rohe, Investor & CEO, MAS Angel Fund la Ziua de Inovatie. (marti, 11 noiembrie)

Pe 12 noiembrie, in cadrul zilei de Management, Dr. Khaled Wahba, autor a peste 80 de lucrari de cercetare in management va sustine workshopul “Arta luarii deciziilor bune” de la care veti deprinde cunostintele, abilitatile si uneltele necesare cu care veti putea lua cele mai bune decizii indiferent de cat de complicata pare o problema.

Participa la ziua de CSR si vei avea ocazia sa il intalnesti pe Thomas Kolster, Mr. Goodvertising, autor, speaker, expert in sustenabilitate in cadrul workshop-ului "Cum schimbam tipare de gandire." (joi, 13 noiembrie)

Evenimentul se incheie in forta cu ziua de Media & Marketing. Afla care sunt tendintele care definesc noul peisaj al marketingului si unele dintre cele mai inovatoare instrumente si strategii de comunicare ale momentului de la specialisti romani si internationali precum: Aneta Bogdan, Brandient, Adrian Botan, McCann sau Rodney Collins, Truth Central McCann World Group si participa la un workshop sustinut in premiera in Romania de catre Uli Reese, President / Founding Partner iV2 GmbH despre audiobranding cu accent pe sfaturi practice si idei care poti fi puse imediat in aplicare.

Sursa: Zelist.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu