Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, noiembrie 25, 2014

Maine incepe sezonul cu numarul 45!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Da, a mai trecut un sezon de Hattrick, al 44-lea la numar, deci a mai trecut si o perioada buna din viata noastra, care se tot "desfasoara", cu o viteza de neimaginat de multe ori. In acest sezon, dupa cum bine stiti de acum, am reusit promovarea in liga a 5-a, dupa numai un singur sezon de liga a 6-a. 

Si tot dupa cum bine stiti deja, noi, conducerea Constantins Hattrick Team, impreuna cu suporterii echipei, nu ne-am bucurat prea mult de aceasta promovare, pentru ca, pe langa faptul ca suntem un club modern si avem si suporteri moderni pe masura in jurul nostru, sunteti constienti ca ne astepta un sezon 45 destul de greu, daca nu foarte greu, in care vom face tot posibilul sa ne mentinem la acest nivel.

Pentru ca de acum incolo obiectivul nostru major va fi clar mentinerea echipei in liga a 5-a. Iar pe langa acest obiectiv, ne dorim de asemenea sa mentinem o constanta la echipa si cand vorbim de constanta ne referim la organizare, stil de joc si valoare a lotului de jucatori.

Dar iata care sunt obiectivele complete pentru sezonul cu numarul 45:
  • mentinerea in liga a 5-a;
  • accederea in turul 3 de cupa;
  • continuarea antrenamentului de faze fixe;
  • intinerirea din mers a lotului de jucatori;
  • si nu in ultimul rand, imbunatatirea jocului, de la meci la meci, care sa aduca la stadion cati mai multi spectatori.
Cam acestea ar fi in linii mari obiectivele pentru sezonul 45, ramane de vazut la finalul acestuia cate vom si reusi! J

Sa nu uitam sa mentionam ca maine jucam in deplasare la Oradea primul meci de cupa, motiv pentru care invitam toti suporterii Constantins Hattrick Team sa ia parte la meci! Pe oradenii Arena dorim sa strigam cu totii in cor: hai baietii, hai Constantins!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu