Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, noiembrie 13, 2014

Un derby modest, mult prea modest!

Tricolorul
Ceea ce trebuia sa fie un mare derby, confruntarea politica de aseara, de la B1 TV, a fost pana la urma doar un derby modest. La fel cum sunt derby-urile la fotbal dintre Steaua si Dinamo in ultimii ani. Si daca stam mai bine si ne gandim, in toate domeniile de activitate din Romania se inregistreaza o scadere continua a calitatii. De 25 de ani suntem pe un trend descendent, din toate punctele de vedere, care parca nu se mai opreste odata.

Copiii nu mai invata la scoala, sanatatea este la pamant, zi de zi oameni nevinovati parasind aceasta lume prin spitale, aparare nu mai avem de mult timp, dotarile fiind ultradepasite, industria este la pamant, mii de fabrici fiind inchise si vandute pe bucati, agricultura se face in continuare cu sapa, turismul nu beneficiaza inca de infrastuctura pe masura, sportivii, cu mici exceptii, nu mai obtin rezultatele pe care le obtineau candva si exemplele pot continua la nesfarsit.

Pe acest fond, in loc sa avem parte de o confruntare adevarata, pe programe reale de redresare nationala, care sa creasca nivelul de trai al romanilor obisnuiti, atat de mult astepta crestere economica reala, am avut parte de o confruntare modesta, pe alocuri mult prea modesta, confruntare in care ni s-au pus pe tapet prea putine probleme reale si prea multe atacuri personale, care pe noi, oamenii obisnuiti, nu ne ajuta cu nimic, dar chiar cu nimic.

Acest lucru ne arata o data in plus ca indiferent cine va iesi presedinte, tara va continua aceasta degradare continua, din toate punctele de vedere, ce dureaza de 25 de ani si care probabil nu se va opri prea curand. Si sunt atat de multe probleme de rezolvat in Romania, probleme foarte grave de altfel, dar care se pare ca nu intereseaza pe nimeni din politica. Interesele politicienilor se rezuma doar in a-si rezolva problemele lor si a grupurilor de interese din jurul lor.

Dar nu-i nimic, mergem inainte! Suntem caliti de acum! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu