Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, noiembrie 11, 2014

Un meci cat un sezon intreg!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Asa cum de altfel ma asteptam, sambata am avut un meci greu la Constanta, meci pe care, din fericire pentru noi si pentru toti sustinatorii Constantins Hattrick Team, l-am dominat in totalitate si pe care am reusit sa il castigam de o maniera categorica, chiar mai mult decat arata scorul, respectiv 0-2. Aceasta victorie ne-a adus o promovare meritorie in liga a 5-a, dupa doar un singur sezon de la retrogradarea in liga a 6-a, lucru care ne arata o data in plus faptul ca reorganizarea facuta la echipa imediat dupa retrogradare a dat rezultate nesperat de rapid.

Acum sa nu credeti ca am inceput deja sa ne imbatam cu apa rece pentru ca suntem foarte constienti ca in liga a 5-a ne vor astepta meciuri mult mai grele decat am avut in acest sezon. Dar pe de alta parte, avand o experienta destul de mare in ligile superioare ale Hattrick-ului, nu ne mai poate speria nicio echipa, chiar daca suntem constienti ca de multe ori vom fi nevoiti sa parasim terenul invinsi.

Dar acest lucru nu inseamna ca ne vom da la o parte si nu vom lupta pana in ultima secunda a fiecarui meci. Pentru ca acesta este pana la urma cel mai mare secret in fotbal, atat in cel real cat si in cel virtual: sa lupti pana la capat, indiferent de puterea adversarului. Si acest lucru il vom face si noi in sezonul care urmeaza, atunci cand vom incerca sa evitam retrogradarea directa si daca se va putea, vom incerca chiar sa terminam pe podium, chiar daca acesta din urma pare un obiectiv mai greu de realizat, dar nu si imposibil.

Drept urmare, petrecerea de sambata seara a fost doar una moderata, asa cum petrece o echipa civilizata, cu experienta, care este constienta de faptul ca mereu va mai avea cate ceva de invatat, pentru a creste continuu ca valoare. In vestiar s-a vorbit chiar de un pariu al jucatorilor, cu ei insisi, ca pot face un sezon foarte reusit in liga a 5-a, lucru pe care il asteptam cu toti, toti insemnand in acest caz suporterii Constantins Hattrick Team.

Este bine de mentionat faptul ca pana sa inceapa noul sezon din Hattrick, echipa va mai disputa cateva meciuri amicale, de pregatire, care speram sa ne aduca la startul acestuia in cea mai buna forma!

Felicitari pentru promovare, Constantins Hattrick Team! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu