Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, decembrie 17, 2014

Inceput bun de sezon pentru Constantins Hattrick Team

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
La trei saptamani si o zi distanta fata de momentul in care am scris ultimul articol despre echipa mea de fotbal online, Constantins Hattrick Team, care se pregatea la momentul respectiv sa debuteze in noul sezon, al 45-lea la numar, pot afirma cu mandrie ca sunt multumit in totalitate de acest nou inceput al echipei, in special in campionat, acolo unde am disputat deja trei meciuri, din care am obtinut doua victorii si un egal, deci 7 puncte din 9 posibile, care ne dau sperante si pentru urmatoarele confruntari, mai ales ca avem mare nevoie de puncte, pentru a ne putea atinge obiectivul nostru major in acest sezon: mentinerea in liga a 5-a!

Inafara de meciurile din campionat, am mai jucat si patru meciuri in Cupa, din care doua partide in Cupa Romaniei (primul castigat si al doilea pierdut), unul pierdut in Trofeul Dunarea, disputat ca rezultat al eliminarii din Cupa Romaniei si unul castigat in Trofeul Speranta, disputat ca rezultat al eliminarii din Trofeul Dunarea. Dar cum eu nu pun accent foarte mare pe meciurile din cupa si acest lucru pentru ca nu dispun de 11 rezerve de valoarea jucatorilor din echipa de baza, nu este nicio problema. Cel mai important este sa reusim sa supravietuim in liga a 5-a, liga in care suntem proaspat promovati si sa reusim de asemenea sa ne imbunatatim si jocul de la meci la meci, lucru care creeze spectacol si sa aduca cat mai multi suporteri la echipa.

Pe langa meciurile bune din campionat, in urma carora suntem pe locul 2 intr-un clasament provizoriu, este imbucurator si faptul ca antrenamentul de faze fixe a inceput in sfarsit sa dea roade. Astfel, pe langa faptul ca am inceput sa inscriem din ce in ce mai des din aceste faze fixe, evenimente foarte importante si in fotbalul real, am inceput sa vindem jucatori la preturi mai mari decat cele de achizitie, castigand din diferenta, cu acesti bani din urma reusind sa platim salariile la zi ale jucatorilor si ale intregului staff tehnic si sa mai achizitionam si jucatori in schimb ,de aceeasi valoare cu cei pe care ii vindem, chiar cu 1-2 ani mai tineri, care sunt mai rezistenti si care pot fi antrenati mai repede.

Sunt multe de spus despre Constantins Hattrick Team, ca de fiecare data de altfel, dar momentan ma opresc aici, mai ales pentru ca gandurile noastre se indreapta acum spre confruntarea foarte puternica de sambata din campionat, acolo unde vom intalni pe teren propriu liderul la zi. Va fi un meci foarte greu, in care sper sa obtinem macar un punct, chiar daca noi ne dorim foarte mult victoria. Din pacate, sambata nu vom putea conta pe extrema de baza, Ian Caffrey, un fel de Cristiano Ronaldo la Real Madrid, pastrand proportiile binenteles, dar vom incerca sa suplinim acest dezavantaj cu extrema achizitionata de curand, Lucinio Barriga, care chiar daca nu este la forma dorita si nici nu s-a acomodat inca la echipa, se ridica la un nivel acceptabil.

Va astept sambata pe Constantins Arena, sa ne sustinem echipa favorita si sa strigam cu totii in cor: hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu