Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, ianuarie 14, 2015

La jumatate de drum...

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Cum timpul trece precum un tren printr-o gara parasita si sezonul 45 din Hattrick a ajuns deja la jumatate de drum. Sambata trecuta am disputat meciul cu numarul 7, meci in care am suferit a doua infrangere din acest campionat, o infrangere meritata de altfel, dar care nu ne-a pus prea mult pe ganduri, mai ales pentru faptul ca obiectivul nostru in acest sezon este doar evitarea retrogradarii, iar noi ne aflam la momentul actual pe un meritoriu loc 3, cu 11 puncte, dupa 3 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri.

Este mult, este putin, este greu de spus. Cert este ca am avut un tur bun de campionat, in care am reusit sa facem meciuri bune, mai ales in conditiile in care nu am avut la dispozitie tot lotul de jucatori dorit. Mai mult decat atat, in aceste 7 saptamani a trebuit sa vindem multi jucatori care se apropiau de 30 de ani si sa achizitionam in schimb jucatori ceva mai tineri (nu foarte tineri pentru ca sunt foarte scumpi), dar care mai trebuie antrenati cateva saptamani bune pentru a ajunge la valoarea celor vanduti.

Cum spuneam, dupa 7 etape ne aflam pe ultima treapta a podiumului, la 1 punct de evitarea barajului supravieturii si la 4 puncte de evitarea retrogradarii directe, deci ne aflam in grafic, cel putin din punctul de vedere al clasarii, cel mai important de altfel. In ceea ce privesc celelalte obiective propuse la inceput de sezon, 4 la numar, am reusit sa ne incadram doar in 3 dintre acestea, respectiv continuarea antrenamentului de faze fixe, intinerirea din mers a lotului de jucatori si imbunatarirea jocului. Ce nu am reusit este accederea in turul 3 de cupa, parasind mai devreme competitia cu un tur decat ne-am propus.

Pana la sfarsitul sezonului 45, pe langa evitarea retrogradarii, ne dorim sa terminam procesul de intinerire a lotului de jucatori si sa ajungem undeva la o medie de 26-28 de ani, daca se poate cat mai aproape de 26, care este si tinta noastra finala, fara a depasi suma saptamanala de 5.000.000 lei pentru salarii. Iar pentru a putea realiza acest lucru, vom mai avea nevoie de un atacant si de o extrema, ambele de valoare, de prim 11, pe care speram sa le gasim pana la sfarsitul sezonului, daca vom avea si finante binenteles. 

In fine, sunt multe de spus despre Constantins Hattrick Team, ca de fiecare data de altfel, dar momentan ma opresc aici, cu gandul in continuare la meciul urmator, care este cel mai important si la intinerirea lotului de jucatori. Pana la urmatorul articol despre Hattrick, va invit sambata la meci, pe Constantins Arena, sa strigam cu totii in cor, hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu