Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, ianuarie 06, 2015

Votati INSOFT in cadrul competitiei European Business Awards!

INSOFT
Din data de 6 ianuarie 2015 se poate vota pentru titlul de „Campion Național ales de Public” în cadrul competiției European Business Awards.

Compania INSOFT Development & Consulting a obținut titlul de Campion Național, pe baza evaluării unui juriu internațional. Ca urmare a acestei nominalizări, INSOFT a realizat o prezentare video, care oferă o privire de ansamblu asupra factorilor cheie ai succesului și creșterii companiei. Toate companiile din Uniunea Europeană care au obținut titlul de Campion Național au intrat în lupta pentru o nouă recunoaștere, cea de Campion Național ales de Public. Astfel, în data de 3 martie 2015 compania cu cele mai multe voturi va fi numită Campion Național ales de Public, pentru fiecare țară din Uniunea Europeană.

INSOFT Development & Consulting a intrat în elita Campionilor Naționali participând la categoria „Premiul pentru Compania Anului, cu o cifră de afaceri între 0-25 milioane euro”. INSOFT a cunoscut în ultimii doi ani o creștere spectaculoasă, susținută în mod firesc de extinderea echipei de specialiști precum și de diversificarea gamei de soluții  IT dezvoltate și de proiecte implementate la nivel național și internațional. Compania a raportat o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro în 2013 și estimează pentru anul 2014 o creștere până la 29 de milioane de euro.

„Ne bucurăm să ne aflăm în această competiție prestigioasă alături de alte companii valoroase din Europa. Distincția de „Campion Național” reprezintă o recunoaștere a valorii noastre pe piața europeană de IT&C. Sperăm ca filmul nostru de prezentare să fie văzut și votat de cât mai multe persoane astfel încât să obținem o nouă recunoaștere importantă: Campion Național ales de Public. Doar cu ajutorul tuturor celor care ne vor vota, vom demonstra Europei, că suntem nu doar o companie cu performanțe notabile ci printre liderii industriei IT&C din România”, a declarat Alexandra Bălșeanu, Director Operațional, INSOFT Development & Consulting.

Cum puteți vota INSOFT?
Din 6 Ianuarie 2015 filmul de prezentare al companiei INSOFT este disponibil pentru vizionare și ne puteți vota aici: www.businessawardseurope.com/vote/detail/romania/11337

Există 2 etape ale votului:
1. Campion Național ales de public - compania cu cele mai multe voturi din țara pe care o reprezintă, va fi desemnată Campion Național ales de Public. Votul începe pe 6 ianuarie la ora 09:00 și se încheie pe 24 februarie la ora 17 :00.
2. Campion European ales de public- compania cu cele mai multe voturi din toate țările Uniunii Europene va fi desemnată Campion European ales de Public. Sesiunea de votare se va redeschide pe 3 martie la ora 09:00 și se va închide pe 16 aprilie la ora 17:00. În urma acestui vot final va fi ales Campionul Public European care va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor în mai 2015. 

“Votul universal reprezintă un aspect important al premiilor întrucât oferă companiilor încă o posibilitate de a-și promova realizările în fața unei audiențe largi de pe întreg cuprinsul Europei. A fost un succes fantastic anul trecut, înregistrându-se 93.000 de voturi. Filmele din acest an ne prezintă unele dintre cele mai de succes și sustenabile companii din Europa și sperăm că oricine este interesat de lumea afacerilor își va face timp să vizioneze filmele, fie din țara lor, fie din alte țări, și își va exprima opțiunea de vot”, declară Adrian Tripp, CEO - European Business Awards.

În plus, filmele Campionilor Europeni care reprezintă cele 33 de țări din toată Europa, vor fi revizuite și notate de juriul European Business Awards iar în 10 februarie 2015 vor fi anunțați cei 100 de participanți, câștigători ai Ruban d’Honneur.

Sursa: Ilinca Georgescu, insoft-dc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu