Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, aprilie 20, 2015

Inca o runda de schimbari majore la Constantins Hattrick Team!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Pe 3 aprilie anuntam schimbari majore in cadrul Constantins Hattrick Team. Si acest lucru dupa numai o etapa din sezonul cu numarul 46, atunci cand am pierdut cu 0-3 in deplasare, la un scor de neprezentare in fotbalul real. In numai o saptamana, atat cat dureaza perioada dintre doua meciuri din campionat, am schimbat jumatate de echipa. Iar daca in a 2-a etapa am reusit un meci egal acasa, pe care il puteam castiga fara probleme, in cea de-a 3-a etapa a venit iar dezastrul, o infrangere cu 0-5, tot in deplasare, de data aceasta la un scor de neprezentare in Hattrick! J

In etapa a 4-a, istoria s-a repetat si am facut iar egal acasa, chiar daca si atunci, cu putina sansa, puteam castiga. De aici incolo, inevitabilul s-a produs si am pus la vanzare inca o jumatate de echipa, cu gandul clar de a schimba total lotul de jucatori si de a ne pregati de liga a 6-a, acolo unde vom dori sa si ramanem cel putin 2-3 sezoane, incepand cu cel viitor binenteles, pentru a recladi echipa din temelii. Iar acest lucru necesita putina munca, putina rabdare, dar si o evadare intr-o liga inferioara, acolo unde cerintele si costurile de supravietuire sunt mult mai mici decat in ligile superioare.

Astfel, am reusit sa vindem mare parte din jucatori, ramanand sa mai vindem in a doua etapa, pe termen scurt, doi mijlocasi si doi fundasi, pentru ca in a treia etapa sa vindem, pe termen mediu si lung, inca trei fundasi. Cu alte cuvinte, facem modificarile de asa natura incat sa realizam un lot format din 22 jucatori, impartiti in doua: titulari si rezerve. In dreptul titularilor ne dorim un portar impresionant (este deja in lot), cinci fundasi legendari si cinci mijlocasi legendari, toti pana in 26 de ani (sau macar 28 de ani). In dreptul rezervelor ne dorim un portar bun (este deja in lot), cinci fundasi buni (sunt deja in lot) si cinci mijlocasi buni (sunt deja in lot), toti pana in 24 de ani.

Cu alte cuvinte, vom folosi pana la sfarsitul sezonului 46 doua partituri 5-5-0, una pentru meciurile oficiale si respectiv cealalta pentru meciurile amicale, urmand ca la sfarsit de sezon sa decidem daca o sa mai facem si alte schimbari pentru sezonul 47. De fapt aceasta tactica este cea mai indragita de mine la momentul actual, dupa ce sezoane bune am jucat si in formulele: 3-5-2, 2-5-3 si 4-5-1, formulele de joc  5-4-1, 5-3-2, 5-2-3, 4-3-3, 4-4-2 si 3-4-3 fiind mai putin agreate din cauza mijlocului slab pe care il genereaza, mijloc care, dupa cum bine stim, conteaza foarte mult in economia meciurilor din Hattrick, dar si din fotbalul real.

Da, obiectivele actualizate si reactualizate pentru sezonul cu numarul 46 sunt:
  • retrogradarea in liga a 6-a;
  • accederea in turul 2 de cupa; OBIECTIV DEJA ATINS  
  • continuarea antrenamentului de faxe fixe;
  • intinerirea din mers a lotului de jucatori;
  • imbunatatirea continua a jocului in asezarea 5-5-0.
Daca ar fi sa vorbesc despre Hattrick si despre echipa mea din Hattrick, as scrie la infinit, dar nu vreau sa va plictisesc, asta daca nu am facut-o deja. J Cert este ca imi doresc pana la jumatatea acestui sezon sa definitivez lotul de 22 de jucatori, pentru ca apoi sa ma ocup doar de antrenament, reintinerirea constanta a lotului de jucatori si de imbunatatirea situatiei din visteria clubului prin vanzarea continua de jucatori de rezerva antrenati la faze fixe.

Pana atunci, toti suporterii Constantins Hattrick Team, putini dar buni, strigam in cor, hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu