Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, septembrie 07, 2015

AuGUST amarui!

AuGUST amarui!
In articolul anterior am scris despre o lume nebuna, nebuna de tot! Ei bine, articolul de astazi are o legatura puternica cu aceasta lume nebuna, pentru ca am ales sa scriu despre luna august, o luna pe cat de frumoasa din multe puncte de vedere, pe atat de urata din cauza aglomeratiei peste masura! Si nu stiu cum este pentru voi, dar pentru mine luna august a devenit un adevarat cosmar, iar anul acesta, poate mai mult ca oricand, m-a scos din sarite in multe momente! 

Aglomeratie la maximum peste tot, la serviciu, in trafic, in parcuri, in magazine, in institutiile publice, in restaurante, pe terase si lista poate continua la nesfarsit! Pe langa multa aglomeratie, multa agitatie inutila, multi nervi, multe certuri si multe alte probleme, ce sa mai spun, un haos total! Si daca in anii anteriori haosul a fost generat mai mult de romanii care muncesc in strainatate si care se intorc in luna august in tara sa isi petreaca concediile, anul acesta, pe langa acestia, un rol important in aceasta nebunie generala l-au avut si romanii din tara!

Iar pe acestia din urma chiar nu i-am inteles deloc! De ce au ales luna august pentru rezolvarea tuturor problemelor, cand anul are 12 luni, timp suficient pentru construit, daramat, renovat, organizat etc. Ne era suficienta aglomeratia creata de romanii din afara, care de cele mai multe ori vin si cu niste greturi in tara de parca ar lucra in strainatate numai pe posturi de doctori, ingineri si savanti si nu la munca de jos! Se uita la tine de sus, ca la ultimul om, nu mai stiu sa vorbeasca romana, tutuiesc pe toata lumea si mai sunt si smecheri! Nu toti, dar mare parte din ei!

In fine, nu am nimic cu nimeni, dar a fost o luna foarte obositoare, un AuGUST amarui, din toate punctele de vedere, ce a lasat urme destul de adanci, urme care inca se mai resimt, chiar daca au trecut deja cateva zile din septembrie! Si cred ca vor mai trebui sa treaca cateva zile bune de acum incolo pana sa revenim la normal, daca se poate face aceasta afirmatie intr-o tara ca Romania, in care toate lucrurile sunt mereu altfel, numai normale nu! J Sa revenim la "normalitatea de Romania", mai bine spus.

Sunt multe de spus despre aceasta luna nebuna, dar, cu speranta ca la anul voi reusi sa ma retrag cu toata familia intr-o zona retrasa pe toata durata lunii august (Sweet Dreams), lucru pe care nu l-am reusit in acest an, inchei acest articol, dar nu inainte de a va ura sa aveti o toamna cat mai frumoasa, cu multa sanatate si cu cat mai multe momente de liniste sufleteasca! Sa fiti iubiti! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu