Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, septembrie 14, 2015

SuperBlog 2015

SuperBlog 2015
Daca ar fi sa continui in nota ultimelor doua articole, as spune cu bucurie ca am scapat de acest AuGUST amarui, care parca nu se mai termina si cu tristete ca traim in continuare intr-o lume nebuna, nebuna de tot! Si daca conflictele din Ucraina si Siria nu erau “suficiente”, se pare ca aceasta criza a refugiatilor tinde sa atinga cote maxime in Europa, Europa si asa destramata, mai ales dupa cazul "Grecia".

Mai mult decat atat, "Furtul Secolului" din Republica Moldova, in care 750 de milioane de dolari au disparut in numai 3 zile din bancile moldovene, poate tensiona si mai mult spiritele in zona. Da, traim vremuri “minunate”...! J Dar sa incercam sa ne bucuram la maximum de viata si in aceste conditii, pentru ca trebuie sa fim constienti ca poate fi si mai rau de atat.

Si suntem deja in luna septembrie, chiar aproape de mijlocul acesteia, toamna a venit negresit si s-a instaurat foarte confortabil printre noi, eliberand in atmosfera temperaturi destul de reci pentru aceasta perioada, ce ne-au determinat sa trecem din nou si foarte repede de la tricouri cu maneca scurta la pulovere si pe alocuri, dimineata, chiar la geci subtiri de toamna.

Si cum vine luna septembrie, copiii, dar mai ales parintii acestora, se pregatesc de inceperea anului scolar, gospodinele, precum furnicile si albinutele, se pregatesc pentru iarna, pregatind o mare diversitate de conserve din fructe si legume, care mai de care mai gustoase si mai apetisante, iar bloggerii, mai ales bloggerii, se pregatesc de SuperBlog! J

Da, competitia SuperBlog se pregateste deja pentru editia cu numarul 11, editie in care s-au inscris la ora la care scriu acest articol nu mai putin de 99 de bloggeri, iar cum inscrierile se fac pe toata durata lunii septembrie, este foarte posibil sa avem un SuperBlog 2015 cu cel putin 200-250 de bloggeri participanti, ceea ce va face sa avem o competitie foarte stransa si in acest an.

Iar despre SuperBlog nu trebuie sa scriu foarte multe randuri pentru ca este deja o competitie foarte cunoscuta in Romania, mai ales in mediul online, acolo unde doamna Claudia Patrascu, Communication Manager la Swiss Plan, care este de fapt si organizatorul SuperBlog, are grija sa o promoveze la maximum, pe toate canalele media, pentru a ajunge informatia la fiecare locuitor al tarii.

Pe scurt, SuperBlog este o competitie in care bloggerii au posibilitatea sa isi arate talentul in arta scrisului, sa castige premii si mai ales faima. Timp de doua luni, octombrie si noiembrie, atat cat dureaza competitia SuperBlog, acestia vor trebui sa parcurga 25 de probe, mai exact sa scrie 25 de articole la cererea sponsorilor competitiei, ce vor fi apoi jurizate si punctate.

Va marturisesc ca la editia din 2012 am participat si eu cu blog-ul meu personal, constantins.org, ce a devenit intre timp constantins.ro, odata cu trecerea la domeniu .ro si pot spune cu mandrie ca am reusit sa duc competitia cu bine pana la capat si sa termin chiar pe un onorabil loc 22, mai ales in conditiile in care timpul nu a fost nici atunci de partea mea. Oare cand va fi? J

Articole muncite, scrise in marea lor majoritate dupa ora 23.00, nopti dormite de la ora 1.00 la ora 7.00, dimineti la serviciu cu multa cafea si multe altele, au ramas cu drag in amintirea mea. Singurul regret este ca am inceput slab SuperBlog 2012, iar acest inceput slab m-a tras mult in jos in clasamentul final, scotandu-ma complet din calculele pentru Top 10, clasarea in primii 10 bloggeri fiind si obiectivul cu care m-am aliniat la startul competitiei.

Da, sunt multe de spus despre competitia SuperBlog, competitive despre care as putea scrie la infinit, dar ma opresc pe moment aici. Nu, nu ma voi inscrie in competitia din acest an din motive obiective, dar va invit cu drag, daca doriti, sa va inscrieti voi. Si aveti timp suficient pana la sfarsitul lunii sa o faceti. Mult succes tuturor participantilor si fie ca cel mai bun blogger sa castige!
J

PS: Articol scris tot noaptea (aseara intre orele 23.00-00.30), pe telefonul mobil de aceasta data, cat timp copilasul meu drag de 2 ani si 2 luni s-a chinuit sa adoarma si apoi corectat in cursul zilei de azi de pe calculatorul de la serviciu. J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu