Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, septembrie 21, 2015

Toamna Bloggerilor 2015

Toamna Bloggerilor 2015
Daca in articolul precedent am scris despre SuperBlog, azi am ales sa continui in aceeasi nota si sa scriu despre Toamna Bloggerilor, o alta competitie foarte interesanta pentru toti bloggerii din Romania! Si daca SuperBlog va incepe la 1 octombrie si va dura doua luni de zile, Toamna Bloggerilor este chiar in plina desfasurare, a inceput pe 2 septembrie si se va termina la 1 noiembrie.

Asemanarea majora dintre cele doua competitii este ca bloggerii se pot inscrie pe toata durata acestora si pot participa chiar la cate probe doresc! Si daca la inceput regulamentul competitiei Toamna Bloggerilor mi s-a parut putin mai complicat, dupa citirea in intregime a acestuia, lucrurile s-au limpezit in mintea mea.

Pe scurt, Toamna Bloggerilor este organizata de catre BlogAwards, un site foarte cunoscut in randul bloggerilor si numai, care organizeaza de cativa ani buni campanii cu premii pentru detinatorii de bloguri. Aceasta competitie aduna la un loc mai multe astfel de campanii, in urma carora bloggerii pot castiga multe premii pentru fiecare campanie in parte.

Mai mult decat atat, pe toata durata competitiei, bloggerii vor putea acumula puncte in functie de numarul de campanii la care vor participa, de timpul in care vor reusi sa scrie articolele fata de lansarea campaniilor, dar si de punctajele obtinute in urma jurizarii acestora, astfel incat la sfarsitul competitiei sa cunoastem marele castigator.

La momentul in care scriu acest articol, Toamna Bloggerilor are in componenta nu mai putin de 9 campanii, dar pe parcursul acesteia se mai pot adauga si altele noi, asa cum s-a mai intamplat si in alte editii, campanii care sa constituie probe suficiente pentru a avea o competitie cat mai frumoasa si cat mai echilibrata!

Si cu cat scriu mai mult despre aceste competitii, cu atat imi pare mai rau ca nu pot participa la toate campaniile pentru bloggeri existente in Blogosfera Romaneasca! Dar, cum timpul nu mai este de mult timp un aliat pentru mine, ma bucur de fiecare data cand particip la o astfel de campanie! De ar fi existat bloggingul de cand eram inca in scoala…J

In concluzie, nu, nu voi participa nici la Toamna Bloggerilor, dar o voi urmari de la distanta cu mult interes! Inchei, dar nu inainte de a va dori mult succes tuturor participantilor si fie ca cei mai buni dintre voi sa castige! Sa fiti iubiti! J

6 comentarii:

  1. Salut, Constantin! Multumim pentru mentiune :)

    In spiritul corectitudinii, facem o precizare, daca ni se permite: chiar daca inscrierile in SuperBlog incep la 1 septembrie, bloggerii se pot inscrie si dupa ce incepe competitia, oricand pe durata acesteia. Totodata, toate probele din SuperBlog sunt optionale, asadar fiecare participant poate scrie la oricare si la oricate probe doreste.

    Stim ca ai retinut, probabil, aceste reguli de la editia in care ai participat, 2012, dar, de-a lungul editiilor, am modificat regulamentul tinand seama deopotriva de cerintele bloggerilor participanti si ale sponsorilor. :)

    Multumim! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!

      Aveti dreptate in privinta modificarii regulamentului SuperBlog. Astfel, daca in 2012 termenul limita de inscriere era pana la sfarsitul lunii septembrie, in 2015 inscrierile pot continua si de-a lungul competitiei.

      Va multumesc pentru info si implicit pentru citirea articolului. Voi face corecturile necesare.

      Si ca o paranteza, se pare ca in Romania prezinta mai mult interes sa scrii gresit despre ceva, decat sa scrii corect despre acel ceva. :)

      Drept dovada, la articolul SuperBlog 2015 nu ati avut niciun comentariu!

      De tinut minte! :)

      Toate cele bune!

      Ștergere
    2. Buna ziua!

      Multumiri pentru rectificari.

      Apreciem in egala masura articolele in care faceti referire la competitia noastra, toate reflecta timpul si atentia pe care ni le acordati. La cel anterior, daca ne amintim corect, am comentat pe Facebook. :)

      Oricum, daca reactia noastra v-a deranjat, va cerem scuze, n-am avut catusi de putin aceasta intentie, ci doar sa informam corect cititorii blogului dvs.

      Toate cele bune!

      Ștergere
    3. Buna ziua!

      Cu placere, era normal sa rectific, mai ales ca imi place sa cred ca inca mai sunt o persoana corecta sau macar ma straduiesc sa fiu! :)

      La articolul anterior ati avut un foarte scurt comentariu pe Facebook: "Multumim!", pe un link postat de mine in cronologia SuperBlog! :)

      Cum am scris pe blog o informatie neactualizata (imi recunosc mica scapare), cum ati comentat lung, de data aceasta chiar pe blog-ul meu! :)

      E clara diferenta de atitudine, nu mai are rost sa ne "contram" in opinii! Stiti bine ca am dreptate! Si nu se intampla numai la d-voastra, asa se intampla cu majoritatea brand-urilor din Romania! :)

      Asta e situatia, o luam ca atare, depasim momentul, sanatosi sa fim, e cel mai important! :)

      Toate cele bune!

      Ștergere
    4. Buna ziua!

      Ne pare rau ca nu am lasat un comentariu mai substantial si la articolul anterior, l-ar fi meritat cu prisosinta, desigur, insa nu inseamna ca il apreciem mai putin. :)
      De data aceasta, s-a intamplat sa observam acele informatii si am adus precizarile cuvenite pentru a clarifica aspectele mentionate, in lumina modificarilor din regulament, nicidecum pentru a critica.

      Va multumim inca o data pentru atentie si rabdare. Spor in blogging si numai bine va dorim!

      Ștergere
  2. Buna ziua!

    Nu este nicio problema, nu aveti nicio "obligatie" de a comenta la articolele mele! :)

    Doar m-a deranjat atitudinea, atitudine care se regaseste din pacate in randul multor brand-uri din Romania, motiv pentru care am simtit nevoia sa imi spun si eu punctul de vedere! :)

    Dar a trecut, sanatosi sa fim cu totii! :)

    Sunt lucruri mult mai importante in viata, de exemplu startul competiei SuperBlog de astazi! ;)

    Multa bafta si multa inspiratie tuturor celor implicati in aceasta competitie: bloggeri, sponsori si organizatori!

    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere