Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, octombrie 27, 2015

Un nou inceput, al 48-lea!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Pe fondul unei nebunii generale, atat pe plan extern, unde conflictele se inmultesc pe zi ce trece si nu mai are rost sa le enumar pentru ca le stim deja cu totii, cat si pe plan intern, acolo unde ai nostri "dragi" conducatori fac orice dar numai ce trebuie nu fac, viata merge inainte si o data cu aceasta si universul Hattrick, care continua sa ne destinda in aceasta lume din ce in ce mai nebuna, sezonul cu numarul 48 fiind gata de start.

Si asa cum v-am obisnuit, la inceputul si la sfarsitul fiecarui sezon va prezint obiectivele echipei mele de fotbal online, Constantins Hattrick Team, respectiv concluziile acestuia. Iar dupa un sezon 47 in care nu am reusit prea multe lucruri pozitive, fiind mai degraba un sezon pe care vreau sa il uit cat mai curand, in sezonul 48 imi propun sa fiu ceva mai pragmatic si sa nu mai insir o lista intreaga de obiective, pe care sa le ating doar in parte. J

Cu alte cuvinte, incepand din acest sezon obiectivul meu principal este sa castig cat mai multe meciuri. Si cam atat. Clisee precum schimbarea de generatii, intinerirea lotului, perfectionarea unor sisteme de joc, x achiziitii de jucatori, y vanzari de jucatori etc. nu isi mai au loc de acum incolo in sanul echipei. Cel mai important este sa ne prezentam la fiecare meci cu cel mai bun 11 posibil, indiferent de cat de tineri sau de batrani sunt jucatorii si cel mai bun jucator pe post sa fie titularizat.

Iar pentru acest lucru avemm 16 jucatori la dispozitie, de valori foarte apropiate, care pot oricand juca in primul 11, din care 11 jucatori titulari si 5 jucatori de rezerva. Prima echipa o vor prinde cei mai in forma jucatori in ziua meciului, care vor juca in formula clasica din Hattrick, respectiv 1-3-5-2, cu doua extreme de meserie, pentru a asigura un atac bun, atat pe centru, cat si pe cele doua laturi ale terenului. 

Simplu si concis, nu? Hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu