Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, februarie 16, 2016

Descopera Milano!

Descopera Milano
Foto: Lidl.ro
Pentru astazi am ales sa scriu despre noul concurs organizat de Lidl Romania si anume "Descopera Milano". Si deja mi-am facut un obicei din a scrie articole despre campaniile si concursurile organizate de catre Lidl si acest lucru pentru apreciez foarte mult marketing-ul acestui lant de magazine, unul situat la cote foarte inalte, care pe langa faptul ca ne pregateste foarte frumos fiecare saptamana, ne mai ofera din cand in cand si cate o campanie sau cate un concurs. 

Astfel, dupa am gatit reteta Andrei "Penne la cuptor" in detrimentul retetei lui Maruta J si dupa ce am scris despre "ComPETitia Lidl", la care am participat si eu cu cateva kilograme bune de pet-uri, astazi tin sa va anunt ca pe 18 februarie incepe concursul "Descopera Milano". Mai exact, in perioada 18 februarie-20 martie 2016, persoanele care cumpara minimum un produs din colectia "see you in Milan" si incriu codul de pe bonul fiscal pe Lidl.ro, in sectiunea Concurs, pot castiga 2 excursii la Milano, precum si 200 de vouchere a cate 30 lei fiecare.

Colectia "see you in Milan" vine in intampinarea noastra de joi, 18 februarie 2016, pe principiul "lunea si joia toata Romania merge la Lidl" J, cu o oferta foarte interesanta de haine, ce ne pregateste pentru primavara cea mult asteptata, pe care o imploram sa vina cat mai repede printre noi, pentru a reinvia odata cu acesta si pentru a ne recapata starea de spirit pozitiva, stare pe care ne-am cam pierdut-o in ultimele doua luni de iarna, pentru ca decembrie este pana la urma singura luna frumoasa din sezonul rece! 

In concluzie, nu ne ramane de facut decat sa identificam un produs din colectia "see you in Milan", sa il cumparam, sa pastram bonul fiscal si sa ne inscriem in concurs. Si chiar daca nu vom gasi ceva pe gusturile noastre joia aceasta, vom studia cu atentie revista Lidl cu ofertele de saptamana viitoare! Ne vedem in Milano! J Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu