Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, februarie 01, 2016

S-a mai terminat un sezon de Hattrick!

Constantins Hattrick Team
Foto: Hattrick.org
Vrand-nevrand timpul trece peste noi cu un ritm din ce in ce mai accelerat in ultimii ani. Nici nu mai avem timp sa realizam cand este luni sau miercuri, cand este vineri sau duminica si mai apoi iar luni. Robotismul este in floare si cu cat robotim mai mult, cu atat parca realizam mai putin. Dar nu avem incotro, trebuie sa ne adaptam mereu si sa incercam sa ne traim in fiecare zi vietile la maximum, sa ne bucuram de fiecare lucru marunt, pentru ca pana la urma avem doar o singura viata de trait. 

Iar in acest robotism a mai trecut si un sezon din Hattrick, mai exact sezonul cu numarul 48, acest mult iubit manager online de fotbal, unde echipa mea virtuala, Constantins Hattrick Team, implineste pe 2 februarie nu mai putin de 9 ani de existenta. Si daca ultimele doua sezoane nu au fost prea grozave, nici sezonul care tocmai s-a incheiat nu a fost unul prea bun. Si chiar daca echipa este intr-o mica crestere, acest lucru nu a facut decat sa terminam sezonul pe locul 4, in conditiile in care jucam doar in liga a 6-a, penultima din Romania.

Cu alte cuvinte suntem la al treilea sezon consecutiv destul de slab, in care nu am reusit prea multe meciuri bune si implicit prea multe rezultate pozitive, dar nu disperam, ci din contra, ne concentram in continuare, mai ales pentru ca modificarile efectuate in cadrul echipei in aceste trei sezoane mai slabe ne dau sperante ca urmatoarele vor fi mult mai reusite, sezoane in care vom incerca sa castigam cat mai multe meciuri si chiar sa facem mai mult spectacol, inscriind cat mai multe goluri in portile adverse.

Iar in acest sens am facut de curand un efort financiar si am achizitionat 2 atacanti magici, 2 magicieni cum imi place mie sa le spun, care speram sa se integreze cat mai repede in primul 11, pentru ca in sezonul 49 sa putem termina si noi macar pe podium, pentru ca la experienta noastra este rusinos sa nu incheiem sezoanele macar in primele 3 locuri. Iar amicalurile din intersezon sper sa fie de bun augur, mai ales ca pe langa cei 2 magicieni am mai facut si alte achizitii importante, atat in compartimentul defensiv, cat si in cel median.

Sunt multe de spus despre acest sezon de Hattrick, dar ma opresc aici pentru moment, pentru a ma putea concentra pe pregatirea noului sezon. Hai baietii, hai Constantins! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu