Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

marți, mai 24, 2016

Cu casa in spinare!

MoveOut
Foto: Facebook
Despre agitatie inutila, graba fara rost, vremuri nesigure, neintelegeri dintre oameni si ritmul de viata din ce in ce mai alert am tot scris in ultima vreme, de m-am "plictisit" scriind degeaba, pentru ca lucrurile oricum nu s-au mai indreptat, chiar daca eu mi-am dorit enorm ca articolele mele sa aiba un impact pozitiv in randul oamenilor, ci, din contra, aceste lucruri s-au mai accentuat intre timp.

In schimb, din fericire pentru mine si pentru familia mea, am inceput sa devin mai imun la aceste lucruri si sa le iau asa cum sunt sau cel putin asa imi place sa cred, pentru ca a trebuit sa accept pana la urma ca o singura persoana sau o minoritate nu se poate impotrivi unui intreg sistem sau unui “trend”, asa cum este de exemplu ritmul de viata din ce in ce mai alert din ultimul timp. Adevarul este ca totul se desfasoara mult prea repede decat ar trebui si chiar decat putem suporta noi, oamenii.

Ei bine, vremurile nesigure din ultimul timp ne determina sa ne schimbam si domiciliul de mai multe ori, asa cum am patit si eu in ultimii ani, din 2009 pana in 2016 schimbandu-l de doua ori si este foarte posibil din pacate sa nu fie si ultima oara. In aceste cazuri nu avem incotro si trebuie sa apelam la serviciile de transport mobila, servicii care au luat amploare in ultimii ani si in Romania, la fel cum au luat amploare si serviciile de tractari auto de exemplu.

Revenind la serviciile de transport mobila, consider ca este bine ca fiecare dintre noi sa avem o firma preferata din domeniu, la fel cum trebuie sa avem si in cazul serviciilor medicale, tractarilor auto, reparatiilor auto etc., care sa ne satisfaca cerintele personale, a carei numar de telefon nu trebuie sa ne lipseasca din agenda telefonului propriu, pentru a putea apela cu incredere ori de cate ori avem nevoie. 

Si sunt multe firme in Romania care ofera servicii de transport mobila. Una dintre acestea, care pe mine unul m-a atras foarte mult, cel putin prin prezentare, pentru ca nu am apelat inca la serviciile acesteia, dar este foarte posibil sa apelez pe viitor, este MoveOut. Pana si denumirea acestei firme mi se pare mai mult decat interesanta si foarte bine aleasa. Iar serviciile oferite, respectiv serviciile de demontare-montare, de manipulare si de transport mobila, acopera cam tot ceea ce ne trebuie in acest domeniu.

Mai mult decat atat, MoveOut ofera la cerere si materiale de impachetare si protectie (folie stretch sau cu bule de aer, cutii de diferite tipuri si dimensiuni), ceea ce conteaza foarte mult in economia unui transport mobila, iar personalul acesteia este unul tanar si experimentat, bine instruit si pregatit pentru orice grad de dificultate al unei mutari de mobila si bunuri personale, lucru foarte important de asemenea pentru ca nu ne putem juca cu mutatul mobilei si al bunurilor personale in general.   

Cu speranta ca ritmul de viata se va mai domoli pe viitor, chiar daca sansele sunt cat se poate de mici in acest sens si ca voi reusi sa ma mut si eu odata si odata intr-un loc, ma opresc pe moment aici. Sa fiti iubiti! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu