Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, iunie 16, 2016

5 ani de Blogal Initiative!

5 ani de Blogal Initiative!
Dupa articolul 5 ani de autovital.ro, scris in ianuarie anul curent, astazi a venit randul sa scriu un articol despre 5 ani de Blogal Initiative! Ce coincidenta frumoasa! J In 3 ianuarie, autovital.ro, proiectul meu de suflet, alaturi de blog-ul meu personal constantins.ro binenteles, a implinit frumoasa varsta de 5 ani! In 6 iunie, blogalinitiative.ro a implinit de asemenea frumoasa varsta de 5 ani de la prima campanie desfasurata pe aceasta platform deosebita!

Si daca proiectul meu autovital.ro nu a ajuns inca la nivelul dorit de mine si nu imi este rusine sa recunosc acest lucru, eu unul considerand ca a recunoaste este o calitate, proiectul blogalinitiative.ro este de departe un proiect foarte reusit si pentru acest lucru tin in continuare sa felicit din suflet initiatorii si dezvoltatorii acestei platforme de mare succes, asa cum am facut de fiecare data cand a fost vorba despre Blogal Initiative.

Blogal Initiative a reusit sa devina in scurt timp de la lansare un reper foarte important in blogosfera romaneasca si nu o spun numai eu, o spun foarte multi bloggeri si specialisti din domeniul www-ului, dar cel mai bine o spun cele nu mai putin de 360 de campanii organizate pana acum de aceasta platforma, campanii in care s-au scris si publicat peste 15.000 de articole, in urma carora s-au oferit premii de peste 170.000 de euro.

Revenind putin la autovital.ro, chiar daca in fiecare zi ma gandesc cum sa dezvolt mai bine acest proiect, de fiecare data cand mai trece un an ma gandesc sa fac o schimbare mai ampla. De exemplu, cu ocazia aniversarii a 5 ani de existenta, am achizitionat o tema noua pentru blog-ul meu auto, una profesionala, pe care am implementat-o la inceputul anului. Iar la urmatoarea aniversare, a 6-a la numar, voi incerca sa organizez un concurs cu premii.

Daca as fi "seful" Blogal Initiative, offf, cat de mult "iubesc" acest termen de "sef" J, mai ales cand majoritatea clientilor mi se adreseaza cu “sefu” chiar daca eu sunt un simplu angajat, in urmatorii 3 ani m-as concentra in primul rand pe campaniile pentru bloggeri cu premii garantate si un premiu pentru cel mai bun articol, pentru ca acestea sunt cele mai iubite campanii in blogosfera romaneasca si aduc impactul cel mai mare in mediul online. Iar acest lucru se poate observa foarte bine in studiile de caz facute de echipa BI.

In al doilea rand, foarte important de asemenea, tot daca as fi "seful" Blogal Initiative J, as incerca sa creez o comunitate BI mai activa, ceva asemanator cu comunitatea creata in jurul SuperBlog, acolo unde doamna Claudia Patrascu, manager comunicare in cadrul Swiss Plan, firma care organizeaza aceasta competitie pentru bloggeri, are un rol foarte important in a tine aproape bloggerii participanti in competitia SuperBlog.

Iar in ultimul rand, dar nu cel din urma, as avea grija ca in GiftShop sa existe mai multe produse interesante pentru bloggeri, chiar daca acestea sunt mai putin valoroase, care sa fie alese prin simpla schimbare puncte - produse, fara a mai fi nevoie ca bloggerii sa liciteze de fiecare data pentru produsele dorite.

Nu imi ramane decat sa va felicit inca o data pentru tot ce inseamna Blogal Initiative in Romania si va urez un calduros "La multi ani" pentru primii 5 ani din multii care vor urma de-acum inainte! J Sa fiti iubiti! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu