Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, iulie 20, 2016

Incepe un nou sezon de Echipa Fantastica!

Echipa Fantastica 2016
Foto: GSP.ro
Dupa o perioada scurta de pauza, cauzata de intreruperea competitiei fotbalistice interne, odata cu inceperea noului campionat al Ligii 1, vineri va incepe si un nou sezon de Echipa Fantastica! Si va marturisesc ca in ultimele zile am stat mai mult ca oricand cu ochii pe fluxul de stiri gsp.ro, in speranta ca va aparea si un articol legat despre EF 2016! Iar luni, asteptarea mea a dat roade, gsp.ro anuntand intr-un articol startul unui nou sezon fantastic! J

Mai mult decat atat, Echipa Fantastica, "unicul fantasy game" din Romania, va incepe noul sezon in haine noi si cu premii foarte atractive! Fata de sezonul precedent s-a renuntat la sistemul de serii de 8 echipe si s-a ales un sistem cu o singura serie, in care dupa calculele mele, la momentul publicarii acestui articol, erau inscrise nu mai putin de 4720 de echipe, ce vor juca in 3 campionate a cate 12 etape fiecare de-a lungului intregului sezon de Liga 1.  

Si dupa ce am renuntat la echipa mea virtuala din Hattrick, Constantins, dupa aproape 10 ani de existenta, in primul rand din cauza motorului de joc, care dadea din ce in ce mai multe "rateuri" si despre care am scris multe articole de-a lungul timpului, simteam nevoia sa am din nou o echipa si unde se putea mai bine decat in Echipa Fantastica! La fel ca in Hattrick, acolo unde am inceput cu Costi Bacau si am terminat cu Constantins, cu ajutorul staff-ului EF, carora le multumesc inca o data, am reusit sa schimb numele echipei din Costi Bacau in Constantins Bacau!

Noua interfata echipafantastica.gsp.ro mi se pare foarte interesanta, ce vine cu un plus consistent fata de vechea interfata gazduita pe mysport.gsp.ro! Iar premiile sunt atractive, un motiv in plus pentru ca EF 2016 sa fie mai disputata ca oricand! Sunt si premii de etapa: locul 1 - 600 lei, locul 2 - 400 lei si locul 3 - 200 lei, dar si premii de mini-campionat (3x12 etape): locul 1 -  3.000 lei, locul 2 - 1.500 lei si locul 3 - 1.000 lei.

Inchei pentru moment aici, nu de alta, dar despre fotbal pot scrie la infinit si nu vreau sa va plictisesc J, dar nu inainte de a va spune ca pentru prima etapa mi-am facut deja echipa, asta binenteles dupa ce am citit regulamentul in intregime, lucru pe care va sfatuiesc sa il faceti si voi inainte de a va inscrie in competitie! Deci, ce sa mai povestim, sa inceapa noul sezon de Echipa Fantastica! J

2 comentarii: