Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

miercuri, septembrie 07, 2016

In cautarea celor 11 fantastici!

Echipa Fantastica
Foto: GSP.ro
Nici bine nu am publicat un articol despre noul sezon de Echipa Fantastica si deja am ajuns la jumatatea primului mini-campionat. Astfel, dupa 6 etape disputate, echipa mea, Constantins Bacau, se afla pe un loc sub asteptarile mele, mai exact pe locul 5924 dintr-un total de 12048 de echipe inscrise pana acum. Si spun sub asteptarile mele pentru ca in sase meciuri am obtinut doar o victorie, doua egaluri si nu mai putin de trei infrangeri!

Da, este putin, chiar foarte putin, cel putin pentru ce mi-am propus la inceput de sezon, adica sa termin pe podium la final, dar mergem inainte, in speranta ca ma voi redresa pe parcurs si voi reusi mai multe in urmatorul mini-campionat. Dar pana atunci, voi incerca sa imi imbunatatesc pozitia in clasamentul acestui mini-campionat si mai ales voi incerca sa castig si eu macar o etapa, pentru ca este varianta cea mai la indemana in Echipa Fantastica.

Dar pentru acest lucru imi trebuie mai multa inspiratie, dar mai ales mai multa sansa, pentru ca este foarte greu sa prinzi in primul 11 cat mai multi jucatori care sa exceleze in aceeasi etapa si mai ales sa ai inspiratia sa alegi capitanul echipei, care este foarte important in ecuatia punctajului final al echipei, stiut fiind faptul ca nota acestuia este dublata. Din punctul meu de vedere, daca vrei sa castigi o etapa in Echipa Fantastica, in primul rand trebuie sa ai un capitan cu nota cat mai mare.

Iar in primele 6 etape sansa m-a cam ocolit. Cand l-am folosit in atac pe Gnohere, acesta a avut o prestatie stearsa. Cand am jucat cu Rotariu la mijloc, acesta nu a prins in meci deosebit. Cand l-am folosit pe Sapunaru pe linia de fund, cel care inscrie de multe ori, acesta a gafat in multe randuri si a obtinut un punctaj foarte mic. Cand am jucat cu Stanciu, acesta a prins un meci slab. Cand am jucat cu Fulop, acesta nu a mai fost folosit. Cand am jucat cu Ivanovici, acesta a fost notat cu 4 si lista poate continua la infinit! J

Da, sunt multe de spus despre Echipa Fantastica si despre echipa mea din EF, Constantins Bacau, dar ma opresc pentru moment aici, cu speranta ca data viitoare cand voi mai scrie un articol despre acest frumos Fantasy Game, sa va povestesc cum am reusit sa ii gasesc pe cei 11 fantastici! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu