Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, martie 10, 2017

Joc pentru mine, joc pentru tine!

Daniela Vrinceanu
Acest articol este despre o initiativa laudabila in Bacau, pe care doresc sa o sustin si eu, atat mediatic cat si la mod propriu, mai ales ca sunt un iubitor de astfel de campanii, pe care le-am promovat ori de cate ori am avut ocazia, lucru care se poate observa si in articolele de pe blog-ul meu personal. 

Dar despre ce este vorba?
Teatrul Municipal Bacovia va invita sa participati la campania "JOC PENTRU MINE, JOC PENTRU TINE!". Doua actrite, Eliza Noemi Judeu si Florina Gazdaru, vor juca pentru colega lor, Daniela Vrinceanu. Daniela va juca pentru ea insasi. Si asta pentru ca Daniela Vrinceanu trebuie sa faca o operatie ale carei costuri nu le poate suporta de una singura.

Teatrul Municipal Bacovia va invita sa fiti alaturi de Daniela Vrinceanu. Astfel, intrarea la spectacole se va face pe baza de DONATII, pe baza de CHITANTA, care vor fi intre 10 si 30 lei. Si cum "mana intinsa care nu spune o poveste, nu merita nimic", Teatrul Municipal Bacovia va propune (re)intalnirea cu trei spectacole jucate si premiate in cadrul Galei Star:

  • 27 martie - "AMALIA RESPIRA ADINC" cu Vrinceanu Daniela, regia Firuta Firuţa Apetrei (spectacol independent)
  • 29 martie - "EU, MAMA SI BUNICA" cu Gazdaru Florina, regia Firuta Apetrei (spectacol independent)
  • 30 martie - "FEMEI SINGURE" cu Eliza Noemi Judeu, regia Gheorghe Balint (spectacol independent)

Toate cele trei spectacole vor avea loc pe scena Teatrului Municipal Bacovia, orele 18.00 in 27 martie, 29 martie si 30 martie.

Haideti sa fim impreuna alaturi de doamna Daniela Vrinceanu si implicit alaturi de teatrul bacauan!

UPDATE: Campaniei "Joc pentru mine, joc pentru tine!" i s-a alaturat si Asociatia "Mie imi pasa", condusa de actorul Dumitru Rusu si sotia sa, Roxana Rusu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu