Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, aprilie 20, 2017

Vacuta Müllermilch a ascuns 10.000 de euro!

Campania MUU
Aseara, butonand putin telefonul pe Facebook, in obisnuita de acum "incursiune nocturna" in online, o vacuta simpatica cu o sticla de iaurt Müller in mana mi-a atras atentia! Bine, probabil mi-a atras atentia si pentru ca sticla de iaurt avea pe eticheta 10.000 de euro! J Da, este vorba despre un concurs simpatic, organizat de catre Müller Romania, denumit la fel de simpatic "Campania MUU"!

Dar despre ce este vorba in "Campania MUU"?
Vacuta Müllermilch a ascuns 10.000 de euro! Doar ca nu mai stie in ce sticla i-a pus! Din fericire, ne-a lasat un indiciu: o inregistrare cu vocea ei pe care o putem auzi in momentul in care deschidem o sticla din gama Müllermilch, ce participa la aceasta campanie! Gaseste tu cei 10.000 de euro inaintea tuturor!

"Campania MUU" se desfasoara in perioada 1 aprilie 2017 - 30 iunie 2017, la care pot participa toate persoanele fizice din Romania cu varsta mai mare de 18 ani. Campania este organizata pentru a promova produsele din gama Müllermilch. La "Campania MUU" participa urmatoarele produse promotionale: Müllermilch Ciocolata, Müllermilch Banane, Müllermilch Capsuni, Müllermilch Ciocolata Alba-Fistic, Müllermilch Fistic-Cocos si Müllermilch Ciocolata-Alune.

Mai multe detalii despre "Campania MUU" puteti citi si pe www.muller.com.ro! Mult succes si sa fii tu cel care aude primul Muuu! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu