Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, august 24, 2017

5 ani de constantins.ro - Blogul lui Constantin

5 ani de constantins.ro - Blogul lui Constantin
Odata cu trecerea timpului, acest mare dusman al mileniului 3, pe care la momentul de fata nu am nici cea mai vaga idee cum am putea sa il dovedim, poate imi spuneti voi J, constat cu indignare ca trebuie sa adaug periodic cate un an la varsta mea. Numai ca de data aceasta nu este ziua mea, este ziua blogului meu personal, constantins.ro sau Blogul lui Constantin, cum vreti voi sa-i spuneti, care azi face 5 ani de existenta!

Si nici nu imi dau seama cum au trecut acesti 5 ani, 5 ani in care am publicat peste 440 de articole, adica in medie un articol la 4 zile, ceea ce este destul de bine, spun eu, mai ales ca sunt un blogger de ocazie, serviciul si familia ocupandu-mi majoritatea timpului. Daca ar fi dupa mine, as scrie si 5 articole pe zi, pentru ca imi place mult sa scriu, iar subiecte as avea si pentru 10 articole pe zi, nu numai pentru 5. E suficient numai sa ies din casa 30 de minute sau sa intru pe Facebook 10 minute si rezolv indata problema subiectelor. J

In toti acesti an, 5 la numar, am participat la multe campanii interesante, din care am avut multe de invatat, am scris multe articole despre ce se intampla in Bacau, aici unde problemele parca nu se mai termina niciodata, am scris despre fotbal, sportul meu preferat, am scris despre muzica, muzica care inca mai reuseste din fericire sa ne sensibilizeze si sa ne arate ca nu am devenit inca 100% roboti, am scris despre concursuri, concursuri la care nu am castigat niciodata marile premii, dar am mai castigat pe ici pe colo premii mici pentru suflet.

Nu in ultimul rand, in tot acesti ani am publicat comunicate de presa pe care le-am considerat interesante pentru mine si pentru cititorii blogului, am publicat diverse informatii interesante pe care le-am primit pe e-mail sub diferite forme, e-mail-uri clasice sau PPT-uri, pe care le-am transformat ulterior in postari pe blog si nu in ultimul rand am publicat bancuri sau diverse lucruri hazlii, toate sub forma unor pastile de ras, asa cum imi place mie sa le spun, toate grupate sub eticheta umor.  

Sunt multe de spus despre acesti 5 ani de constantins.ro, dar nu vreau sa va plictisesc acum prea mult. Cert este ca si in perioada urmatoare voi incerca sa continui pe aceleasi coordonate si mai ales voi incerca sa progresez in ceea ce fac in blogging, dar si in ceea ce scriu si despre ce scriu. La multi ani, Blogul lui Constantin! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu