Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, august 25, 2017

Bacauanii sunt asteptati la un altfel de festival!

Zilele Parcului Gheraiesti 2017
Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA, alături de Primăria Municipiului Bacău, Federația Tinerilor din Bacău și o listă lungă de prieteni din mediul ONG băcăuan, și nu numai, organizează în perioada 25 – 27 august 2017 a patra ediție a Festivalului educațional Zilele Parcului Gherăiești, un festival altfel, plin de educație, cultură și sport. Sub sloganul ”Culori în Parcul Gherăiești”, evenimentul se desfășoară sub umbrela Capitalei Tineretului din România.

Festivalul va debuta cu prima ediție a Marșului Voluntarilor Băcăuani, o activitate prin care ne propunem să aducem împreună voluntarii și organizațiile din Bacău și să promovăm voluntariatul în comunitatea locală. Sunt așteptați un număr cât mai mare de voluntari și membri ai organizațiilor nonguvernamentale băcăuane alături de toți cei care susțin voluntariatul sau vor să cunoască mediul ONG băcăuan. Marșul va începe la ora 16:00 pe traseul Parcare Selgros – Parcul Gherăiești.

Odată ajunși în parc, va avea loc deschiderea oficială a Festivalului, urmând ca pe scena din parcul Gherăiești să urce pe rând tineri artiști băcăuani.

Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 13:00 – 22:00, în parcul Gherăiești vor avea loc activități educaționale: ateliere creative, demonstrații, sesiuni de training, ateliere practice și jocuri, activități sportive: crossuri de alergat și pe bicicletă, demonstrații de Bujinkan Ninjutsu și Tae-Bo, zumba etc. și activități culturale: mini concerte, spectacole de dans, teatru, etc., dar și multe alte surprize.

Partenerii evenimentului: ADAMAS Bacău, Centrul European de Informare Europe Direct Bacău, Asociația Mie îmi pasă, Fundația de Sprijin Comunitar, Centrul European de Educație și Training, LEO Alpha Young and Smart Club Bacău, Tinerii Scriitori NaNoWriMO, Centrul de Educare și Recuperare Canină, Crucea Roșie Bacău, Bliss Coffee Bacău, Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale, Palatul Copiilor Bacău, Asociația Happy Life Bacău, Trainer Simona Musca, Trainer Răzvan Prodan, Trainer Dragoș Cristian Fînaru, Fundația Sfântul Ioan Bosco, Școala de canto Claudia Vasilache, Haka Club Bacău, Ansamblul Bobocul, Ansamblul Zestrea, Shiroi Okami Dojo Bujinkan Ninjutsu Bacău, Asociația Surf The Earth Project, alături de o listă lungă de tineri artiști băcăuani.

Sponsorii evenimentului: Docucenter, Adamas Bacău, Grafit, WorldClass Bacău, Smart Copy Print.

Festivalul educațional ”Zilele Parcului Gherăiești” a fost finanțat de Municipiul Bacău, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bacău și Consiliului Local Bacău.

Sursa: Asociatia Pentru Dezvoltare Activa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu