Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

vineri, august 25, 2017

Restart Energy!

Campanie becuri eco
Foto: RestartEnergy.ro
Fiind o persoana care atunci cand are timp citeste multa informatie online, am observat in ultimul timp multe discutii despre aparitia concurentei intre furnizorii de energie electrica si gaz natural. Dupa cum bine stiti, pana acum ceva timp, era un singur furnizor de energie si gaz, lucru care genera de multe ori nemultumiri din partea clientilor, care considerau fie ca serviciile oferite de aceasta unica companie de furnizare energie si gaz erau prea scumpe, fie ca serviciile oferite erau foarte slabe.

Probabil daca am fi locuit intr-o tara normala, aceste lucruri ar fi fost de mult timp rezolvate, indiferent daca ar fi ramas un singur furnizor in continuare sau daca s-ar fi trecut la liberalizarea pietei de energie si gaz. Dar cum noi traim in Romania, aici unde orice este posibil, singura rezolvare a acestei probleme la momentul actual a insemnat a doua varianta, liberalizarea pietei, ceea ce conduce mai departe catre schimbarea furnizorului de energie si gaz si alegerea furnizorului care se pliaza cel mai bine pe dorintele noastre.

Un astfel de furnizor este Restart Energy, ce are un nume foarte interesant, pe care l-am descoperit in nenumaratele mele incursiuni in online. Pe scurt, Restart Energy ne promite preturi mai mici, pastrarea instalatiei de electricitate si gaz, schimbarea gratuita a furnizorului, asigurarea serviciului de clienti 24 de ore din 24, interventii prompte in caz de probleme la retelele de distributii, oferirea unui contract maleabil, care sa ofere modificari usoare in optiunile acestuia si multe alte facilitati.

Mai mult decat atat, Restart Energy a lansat si o campanie pentru noii abonati, campanie intitulata sugestiv "Esti pregatit pentru o noua experienta de furnizare?", prin care toti utilizatorii care opteaza pentru schimbarea furnizorului de energie sau gaz in perioada acestei campanii, respectiv pana pe 31 august 2017, primesc gratuit un set de 3 becuri cu LED si participa automat si la tragerea la sorti pentru premiul cel mare, respectiv pentru un telefon iPhone7.

Pentru cei dintre voi care doresc o oferta pentru acest furnizor de energie si gaz, o pot face face foarte usor accesand site-ul RestartEnergy.ro si completand online un formular simplu cu 5 intrebari, formular ce se poate completa in 5 minute. Restart Energy! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu