Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, noiembrie 20, 2017

3 victorii mari!

Pisicile Rosii
Foto: Facebook Pisicile Rosii
S-a mai terminat un week-end fotbalistic in judetul Bacau, terminat cu 3 victorii mari, toate cele 3 echipe din judet care ne reprezinta in campionate nationale castigand meciuri foarte importante! O sa incep binenteles cu fetele!

Liga a 2-a fotbal feminin, etapa a 7-a:
  • Real 2 Craiova - FC Magura 2012 Bacau (Pisicile Rosii) 0-11
(sursa: FRF)

O victorie mare, la un scor fara comentarii! Bravo, fetelor! Dupa aceasta victorie, Pisicile Rosii au urcat pe locul 5 in clasament, cu 7 puncte dupa 7 meciuri jucate, pozitie care le da dreptul sa spere si la mai mult in retur!

FC Onesti Fotbal Feminin
Foto: Facebook FC Onesti
Liga a 3-a fotbal feminin, etapa a 7-a:
  • Progresul Bucuresti - FC Onesti Fotbal Feminin 1-3
(sursa: FRF)

A doua victorie mare, victorie dedicata colegei lor de suferinta, Georgiana Onea! Bravo, fetelor! "Georgiana, te iubim! Pentru tine noi muncim!", au strigat cu bucurie fetele de la FC Onesti Fotbal Feminin dupa victoria de la Bucuresti! Totodata, onestencele au anuntat inceperea pregatirilor pentru strangerea donatiilor pentru Georgiana in duminica viitoare, cu ocazia meciului din Cupa Romaniei pe care il vor juca in compania Pisicilor Rosii! Cu aceasta victorie, FC Onesti Fotbal Feminin si-a pastrat locul 7 in clasament cu 7 puncte, cu sanse mari in continuare la ramanerea in Liga a 3-a!

Aerostar Bacau
Foto: Facebook Aerostar
Liga a 3-a, etapa a 13-a:
  • Aerostar Bacau - AFC Harman 1-0
(sursa: Liga 2 Prosport)

A treia victorie mare, chiar daca la un scor strans de 1-0, o victorie care ii pastreaza pe "aviatorii" nostri pe locul 1, dar de data aceasta cu un avans de 3 puncte fata de Suporter Club Otelul Galati, care a stat in aceasta etapa, echipa pe care o vor intalni in etapa urmatoare la Galati, in derby-ul Seriei 1 a Ligii a 3-a! Bravo, baieti! Pe locurile 3 si 4, la 4 puncte de baietii nostri se afla CSM Roman si Miercurea Ciuc!

Liga a 4-a, etapa a 14-a:
  • AS Filipesti - AS Negri 3-2
  • ACS Viitorul Nicolae Balcescu - CSM Moinesti 4-1
  • ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) - AS Viitorul Curita 1-1
  • CS UZU Darmanesti - FC Dinamo Bacau 5-3
  • AS Siretul Bacau - ACS Gloria Zemes 1-5
  • AS Vulturul Magiresti - CSM Bacau 2-1
  • AS Flamura Rosie Sascut - AS Vointa Oituz 2-3
  • CS Dofteana - AS Magura Casin 1-1
  • AS Vointa Garleni - AS Aripile Cleja 7-0
(sursa: AJF Bacau)

FCM 1950 Bacau - Viitorul Curita
Foto: Facebook FCM 1950 Bacau
Derby-ul Ligii a 4-a s-a desfasurat in Letea Veche, intre Gauss (FCM 1950) Bacau si Viitorul Curita. A fost un meci cu doua reprize diferite. In prima dintre acestea gazdele au controlat mai mult jocul si au lasat impresia ca vor castiga meciul la 1-2 goluri diferenta. De altfel, Marius Dobos a deschis scorul destul de repede pentru Bacau, in minutul 17, atunci cand a deviat frumos cu capul pe spate un corner foarte bine executat la coltul scurt de catre Bogdan Lupu.

In a doua repriza, pe fondul unei caderi inexplicabile la mijocul terenului a gazdelor, Viitorul Curita a inceput sa puna presiune din ce in ce mai mare si sa isi creeze mai multe situatii de gol. Astfel, in minutul 82, in urma unei actiuni a oaspetilor, Marius Dobos, cel care inscria in minutul 17 pentru gazde, a facut un fault in careu, iar Rares Mihalache de la Curita a inscris precis din lovitura de la 11 metri acordata in urma acestuia, inchizand tabela la 1-1, un scor echitabil din punctul meu de vedere, avand in vedere ce s-a intamplat pe teren tip de 90 de minute.

Iata si meciul integral ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) - AS Viitorul Curita:

In clasamentul Ligii a 4-a conduce in continuare Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) cu 40 de puncte, urmata de Viitorul Curita cu 34 de puncte si Vulturul Magiresti cu 31 de puncte, aceasta din urma avand un meci mai putin disputat decat primele doua clasate. De mentionat ca Magirestiul a castigat meciul de duminica cu CSM Bacau, intr-un alt derby al Ligii a 4-a, scor 2-1, victorie care ii mentine in continuare pe treapta a 3-a a podiumului. Clasamentul la zi al Ligii a 4-a il gasiti si pe blog-ul meu personal, constantins.ro, in partea din dreapta-jos a acestuia!

* FCM 1950 Bacau este proiectul suporterilor FCM Bacau, care doresc sa reinvie prima echipa a Bacaului, cu tot cu palmares, un palmares ce incepe in anul 1950, anul nasterii clubului de fotbal bacauan si se termina in vara anului 2012, atunci cand, din pacate, echipa nu a mai fost inscrisa in campionat; daca va reusi acest proiect, ceea ce ne dorim cu totii, ACS Gauss Bacau, o echipa cu multi jucatori care au jucat in trecut chiar pentru FCM Bacau si care formeaza un grup foarte frumos si valoros, ce au in ei spiritul FCM Bacau, va deveni din retur FCM 1950 Bacau. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu