Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

luni, noiembrie 13, 2017

Aerostar a facut golaveraj la Galati!

Metalosport Galati - Aerostar Bacau
Metalosport - Aerostar (Foto: Aerostar)
Aerostar a facut golaveraj sambata la Galati, impotriva Metalosport, echipa aflata pe ultima pozitie a clasamentului, cu 0 puncte dupa 11 meciuri jucate, acolo unde a castigat cu scorul de 10-1, scor care i-a permis sa urce din nou pe prima treapta in Liga a 3-a! Pisicile Rosii au pierdut la limita meciul de acasa din compania echipei Armonia Dolhesti, dar pastreaza in continuare locul 6 cu 4 puncte, loc care le asigura participarea in Liga a 2-a si in sezonul urmator.

Meciuri cu multe goluri au fost si in judetul nostru, in cele 12 meciuri jucate dintr-un total de 14 programate s-au inscris nu mai putin de 9 goluri in jocul Biruinta Letea Veche - Viitorul Urechesti, 8 goluri in CS Aerostar - Lumina Itesti si CSM Moinesti - CS Dofteana, 7 goluri in CSM Bacau - Siretul Bacau si 6 goluri in Viitorul Curita - UZU Darmanesti si Aripile Cleja - AS Negri. De mentionat si cele doua victorii surpriza, cel putin prin proportiile scorurilor, in meciurile Dinamo Bacau 0-5 si Magura Casin - Vointa Garleni 4-0.

Dar iata si lista completa cu rezultatele meciurilor care s-au desfasurat la sfarsit de saptamana in judetul Bacau:

Liga a 2-a, fotbal feminin, etapa a 6-a:
  • FC Magura 2012 Bacau (Pisicile Rosii) - Armonia Dolhesti 0-1
(sursa: FRF)

Liga a 4-a, etapa a 13-a:
  • AS Filipesti - AS Flamura Rosie Sascut 5-0
  • AS Vointa Oituz - AS Vulturul Magiresti joc amanat 
  • CSM Bacau - AS Siretul Bacau 7-0
  • AS Viitorul Curita - CS UZU Darmanesti 6-0
  • ACS Gloria Zemes - ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) 2-3
  • AS Aripile Cleja - AS Negri 2-4
  • AS Magura Casin - AS Vointa Garleni 4-0
  • CSM Moinesti - CS Dofteana 5-3
  • FC Dinamo Bacau - ACS Viitorul Nicolae Balcescu 0-5
(sursa: AJF Bacau)

In clasamentul Ligii a 4-a conduce in continuare detasat ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*) cu 39 de puncte, din 39 posibile, urmata de Viitorul Curita cu 33 de puncte si Vulturul Magiresti cu 28 de puncte. Clasamentul la zi al Ligii a 4-a din judetul Bacau il puteti vizualiza incepand de azi si pe blog-ul meu, constantans.ro!

Liga a 5-a, etapa a 11-a:
  • AS Biruinta Letea Veche Bacau - AS Viitorul Urechesti 6-3
  • AS Viitorul Garleni - AS Zorile Faraoani 1-3
  • CS Aerostar - AS Lumina Itesti 6-2
  • AS Viitorul Gioseni - AS Barsanesti 
(sursa: AJF Bacau)

In clasamentul Ligii a 5-a conduce CS Aerostar cu 21 de puncte, cu un meci mai mult decat ocupantele locurilor 2 si 3, AS Barsanesti cu 20 de puncte si respectiv AS Zorile Faraoani cu 17 puncte.

Ca o noutate, incepand de astazi, multumita tehnicii folosite de catre AJF Bacau, puteti gasi clasamentul la zi din Liga a 4-a a judetului Bacau si pe blog-ul meu, constantins.ro, in Right Sidebar sau pe romaneste in bara din dreapta a site-ului, mai exact in partea dreapta-jos a acestuia. Hai Bacaul! J

* FCM 1950 Bacau este proiectul suporterilor FCM Bacau, care doresc sa reinvie prima echipa a Bacaului, cu tot cu palmares, un palmares ce incepe in anul 1950, anul nasterii clubului de fotbal bacauan si se termina in vara anului 2012, atunci cand, din pacate, echipa nu a mai fost inscrisa in campionat; daca va reusi acest proiect, ceea ce ne dorim cu totii, ACS Gauss Bacau, o echipa cu multi jucatori care au jucat in trecut chiar pentru FCM Bacau si care formeaza un grup foarte frumos si valoros, ce au in ei spiritul FCM Bacau, va deveni din retur FCM 1950 Bacau. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu