Blog personal Constantin Hriban

Transport Mobila

joi, decembrie 07, 2017

Ultimul week-end cu fotbal pe 2017 in judetul Bacau!

AJF Bacau
Da, e ultimul week-end cu fotbal pe 2017 in judetul Bacau! Oricum, nu o sa inteleg niciodata de ce campionatele de fotbal din ligile inferioare sunt programate pana in luna decembrie, mai ales ca se stie ce suprafete de joc slabe avem in Romania! In conditiile in care majoritatea terenurilor de fotbal din tara nu au drenaje corespunzatoare si nu sunt dotate nici cu sisteme de incalzire in interior, fotbalul ar trebui jucat oficial incepand cu jumatatea lunii martie si terminand cu jumatatea lunii noiembrie, ca sa nu spun incepand cu luna aprilie si terminand cu luna octombrie.

Iar ligile de fotbal din Romania le vad la momentul de fata alcatuite din 16 echipe, indiferent ca vorbim de Liga 1, Liga a 2-a, Liga a 3-a sau Liga a 4-a. Intr-un sistem cu 16 echipe, fiecare echipa joaca 30 de meciuri in campionat pe sezon, plus un meci sau mai multe in Cupa Romaniei, plus un meci sau mai multe in Cupa Ligii (pentru echipele din Liga 1), suficiente pentru conditiile din Romania. In fine, sunt doar pareri personale ale unui iubitor de fotbal, deci nu sunt neaparat cele mai bune si apoi nu iau eu deciziile in fotbalul romanesc.

Dar sa revenim la meciurile din acest ultim week-end cu fotbal pe 2017 din judetul Bacau. Cum Aerostar Bacau a terminat conturile cu acest tur de campionat saptamana trecuta si ce tur frumos a reusit, cu locul 1 in Seria I a Ligii a 3-a, fetele de la Magura 2012 Bacau si FC Onesti acum doua saptamani, iar Liga a 5-a in 12 noiembrie, a mai ramas in acest an de disputat doar o etapa de Liga a 4-a, ultima a acestui tur de campionat. Din cele 9 meciuri programate, se vor desfasura doar 7, meciurile dintre Dinamo Bacau si Vulturul Magiresti, respectiv dintre Gloria Zemes si AS Filipesti fiind amanate.

Dar iata si lista completa a ultimei etape din Liga a 4-a:   

Liga a 4-a, etapa a 17-a, ultima a turului:
  • CSM Bacau - AS Vointa Oituz, sambata, 9 decembrie, ora 14.00
  • AS Viitorul Curita - AS Flamura Rosie Sascut, sambata, 9 decembrie, ora 14.00
  • ACS Gloria Zemes - AS Filipesti, joc amanat
  • AS Negri - CS Dofteana, sambata, 9 decembrie, ora 14.00
  • AS Aripile Cleja - CS UZU Darmanesti, sambata, 9 decembrie, ora 14.00
  • AS Vointa Garleni - ACS Viitorul Nicolae Balcescu, sambata, 9 decembrie, ora 14.00
  • AS Magura Casin - ACS Gauss Bacau (FCM 1950 Bacau*), duminica, 10 decembrie, ora 11.00
  • CSM Moinesti - AS Siretul Bacau, duminica, 10 decembrie, ora 11.00
  • FC Dinamo Bacau - Vulturul Magiresti, joc amanat
(sursa: AJF Bacau)

Bucurati-va de fotbal, bucurati-ne cu fotbal! Hai Bacaul! J

* FCM 1950 Bacau este proiectul suporterilor FCM Bacau, care doresc sa reinvie prima echipa a Bacaului, cu tot cu palmares, un palmares ce incepe in anul 1950, anul nasterii clubului de fotbal bacauan si se termina in vara anului 2012, atunci cand, din pacate, echipa nu a mai fost inscrisa in campionat; daca va reusi acest proiect, ceea ce ne dorim cu totii, ACS Gauss Bacau, o echipa cu multi jucatori care au jucat in trecut chiar pentru FCM Bacau si care formeaza un grup foarte frumos si valoros, ce au in ei spiritul FCM Bacau, va deveni din retur FCM 1950 Bacau. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu